Kürtajdan sonraki hamilelik

İşte kişiden kişiye değişiyor kimisinde oluyor kimisinde olmuyor benim 1 kızım var 2 yaşında sezeryan la doğum yaptım 2.cocugu düşündük onuda kalbi durdu işte kanamam olması beni hem korkutuyor hem korkutmuyor bı kaç yazı okudum burda olması da normal olmaması da hayırlısı olsun bakalım devlet demi oldun özel demi
Benimde kızım var iki buçuk yaşında :) sezeryan olmuştum bende. Devlette kürtaj oldum . Bizde şimdi tekrar düşünüyoruz bakalım hakkimizda hayırlısı olsun

Kürtaj sonrası dalgalı kanama olması çok normal benim 2. ve 3. gün durmuştu 4.gün tekrar yoğun şekilde başladı bi süre aktif devam etti sonra günlük pedle devam edecek kadardı.
Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de doktorum rahim temizlenmiş ama ara ara kanamalar görebilirsin korkma dedi.
3 kürtajım var üçünde de aynı şeyi yaşadım korkacak bi şey yoktur kanaması güzel rahim temizleniyor
Ay çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattin ki allah razı olsun çok korktum çünki aynı şeyleri yasamaktan devlet de kürtaj olduğum için anastesi yapılmadı ağrıyı hissettim çok teşekkür ederim tamaman kaç hafta da bitti kanaman

Kanamanın kaç ay devam etti ben kürtaj olali 4 gün oldu aktif bir şekilde kananam devam ediyor 2 hafta sonra kontrol e gideceğim
Benim 1 hafta kadar oldu. İlk 3 gün çok yoğundu afedersin tuvalete oturduğumda kıpkırmızı oluyordu normal yani. Zaten doktorun da tekrar muayene eder rahimde birşey kalmışmı diye inşallah herşey gönlünce olur 🌺

Ay çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattin ki allah razı olsun çok korktum çünki aynı şeyleri yasamaktan devlet de kürtaj olduğum için anastesi yapılmadı ağrıyı hissettim çok teşekkür ederim tamaman kaç hafta da bitti kanaman
10 gün civarı sürdü günlük pedi de çıkaracak kadar kesilmesi
Ne demek biz birbirimize destek olmayacaz da kim olacak🌸

Benim 1 hafta kadar oldu. İlk 3 gün çok yoğundu afedersin tuvalete oturduğumda kıpkırmızı oluyordu normal yani. Zaten doktorun da tekrar muayene eder rahimde birşey kalmışmı diye inşallah herşey gönlünce olur 🌺
Çok teşekkür ederim balım inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin tatlım

10 gün civarı sürdü günlük pedi de çıkaracak kadar kesilmesi
Ne demek biz birbirimize destek olmayacaz da kim olacak🌸
yanlış anlamazsan eğer 3 düşük yaşadın öyle mi kaç haftalar da düşük oldu sebebleri neydi çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Merhaba . 31 ekimde kalp atışını duyamadığımız için 7+3 te gebeliğim sonlandırıldı. Sonraki adetlerim de düzenli oldu. Sat 1 şubat ve beta hcg 620 çıktı. Kızlat kürtajdan sonraki hamileliği güzel geçenlerden biraz yorum alabilir miyim açıkçası korkuyorum o yüzden doktor kontrolüne de biraz geç gitmek istiyorum ki kalbini dinleyebileyim rabbim nasip ederse
Cnm.ne zmn adet oldun kac gün sonra

Çok geçmiş olsun bitanem benim doktorum da kan pıhtılaşmasindan kalbinin durduğunu söyledi hamile kalmadan Kayseri araştırma hastanesi ne gitmemi söyledi ben Nevşehirli yım de sen nerelisin
Teşekkür ederim canım🤍
ben adanadayım yarın burda başkent araştırma hastanesine gidecem ben de
Pıhtılaşma çıktıysa onun tedavisi çözümü var inşallah önlem alarak sağlıklı gebelikle kucağına alırsın bebişini🌸

Teşekkür ederim canım🤍
ben adanadayım yarın burda başkent araştırma hastanesine gidecem ben de
Pıhtılaşma çıktıysa onun tedavisi çözümü var inşallah önlem alarak sağlıklı gebelikle kucağına alırsın bebişini🌸
Amin balim bana da haber edersin demi inşallah sen de bir sorun çıkmaz sende sağlıcakla kavuş yavruna 🤲🏻🤲🏻

Güzel haberlerini bekliyorum canım benim
Canım merhaba ben dün perinatologla görüştüm.
Burda hep söylenilen gibi bağışıklık testleri ve rahim filmine yönlendirdi. Dün kanlarımı verdim 10 güne falan sonuç çıkacakmış önümdeki regl dönemime göre de rahim filmi planlıcaz.
Benim bu kadar kaybıma rağmen doktor gayet ılımlıydı.
Önceden yaptırdığım test sonuçları ve farklı şekillerde olan kayıplarda bakarak “bugün buraya gelmeseydin hiç doktora gitmeyim deseydin bile %70 ihtimalle 4.bebeği sağlıkla doğururdun” dedi. Ben tüp bebek tavsiye etmiyorum zaten doğal gebelik oluyor dedi.
Hiç umudumuzu kırmaya gerek yok yani hayırlı bi zamanda olacak inşallah🌸

Canım merhaba ben dün perinatologla görüştüm.
Burda hep söylenilen gibi bağışıklık testleri ve rahim filmine yönlendirdi. Dün kanlarımı verdim 10 güne falan sonuç çıkacakmış önümdeki regl dönemime göre de rahim filmi planlıcaz.
Benim bu kadar kaybıma rağmen doktor gayet ılımlıydı.
Önceden yaptırdığım test sonuçları ve farklı şekillerde olan kayıplarda bakarak “bugün buraya gelmeseydin hiç doktora gitmeyim deseydin bile %70 ihtimalle 4.bebeği sağlıkla doğururdun” dedi. Ben tüp bebek tavsiye etmiyorum zaten doğal gebelik oluyor dedi.
Hiç umudumuzu kırmaya gerek yok yani hayırlı bi zamanda olacak inşallah🌸
Çok sevindim aşkım inşallah bu ay hamile kalırsın yine haberleşelim olur mu senin adına çok sevindim valla Rabbim gönlüne göre versin inşallah benim de kanamam hala durmadı ya yarın cumartesi 7 gün olacak hala devam ediyor çok değil ama hala var

Çok sevindim aşkım inşallah bu ay hamile kalırsın yine haberleşelim olur mu senin adına çok sevindim valla Rabbim gönlüne göre versin inşallah benim de kanamam hala durmadı ya yarın cumartesi 7 gün olacak hala devam ediyor çok değil ama hala var
Çok normal daha önce de söylemiştim doktorum 7.günde gittiğimde ara ara kanamaların devam edebilir korkma demişti benim de daha sürmüştü🙏🏻
Haberleşelim tabi canım benim en hayırlı zamanda bize de nasip olsun inşallah🤍

Merhaba . 31 ekimde kalp atışını duyamadığımız için 7+3 te gebeliğim sonlandırıldı. Sonraki adetlerim de düzenli oldu. Sat 1 şubat ve beta hcg 620 çıktı. Kızlat kürtajdan sonraki hamileliği güzel geçenlerden biraz yorum alabilir miyim açıkçası korkuyorum o yüzden doktor kontrolüne de biraz geç gitmek istiyorum ki kalbini dinleyebileyim rabbim nasip ederse
Açıkçası hemen sonrasında hamile kalmadım 1-2 sene kadar korundum keyfi olarak arada bıraktığım ama cesaret edemeyip tekrar korunduğum oldu. İlk gebeliğimde ekim ayında hamile kalmıştım tam 2 sene sonra kasım ayında hamile kaldım. Gayet sağlıklı çok şükür hiçbir kanama yada herhangi bir şikayetim yok. Şimdiye kadar testlerde temiz. Gebeliği yarıladım bile. İçiniz ferah olsun

Back
X