Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Özel kreşmi hastane kreşimi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cnmaskm

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
187
328
303
İzmir
Merhaba 20 aylık kızım var 2 aydır kreşe gidiyor kreş evimizin hemen yanında ,alışma sürecinde pek zorlanmadı hiç ağlamadan gülerek gidiyor bazen almaya gittiğiizde gelmek istemiyor özel kreş, öğretmenide güleryüzlü 5-6 kelime konuşan kızım öğretmenim demeye başladı kreşte öğrendiği şarkıları söylemeye çalışıyor birazda kiloda aldı yani memnunuz kreşten
Ev almayı düşünüyoruz ben bu çevreden alıp aynı kreşe devam etsin diyorum ,eşim hastanede çalışıyor evi hastaneye yakın alalım hastane kreşine gitsin diyor gönderenler memnunmuş.Bende kararsız kaldım şimdi kreşine alışmışken tekrar bir alışma sürecine girmesini istemiyorum ya alışamazsa ağlayarak giderse diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Çocuğunuzun karakterine göre hareket etmelisiniz bence uyum problemi yaşayacağını düşünüyorsanız hiç kalkışmayın derim . Yok eğer öyle bir problemi olmaz derseniz hastane kreşini araştırın eğer doğru bir yer olduğuna karar verirseniz deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…