Yorum yapacak arkadaşlara da şunu söylemem gerekiyor, bu konu benim hayatta yapacağım en önemli seçimle ilgili, Türk-Yunan çekişmesine, düşmanlığına, dinler tartışmasına açık değilim. Din konusunda benim seçimim belli, onun seçimi belli, ikimiz de "Amann, değiştirmiyorsa dinini hadi bana eyvallah" diyemiyoruz, farklı din seçimleri yüzünden biraraya da gelemiyoruz. 4 yıl içinde verdiğim kararlar beni mutlu etmedi, ne yardan geçebildim ne serden. Lütfen konunun özünü kaçırmadan, yapılan yorumlara yorum yapmadan yazabilecekseniz buyrun, başımın üstünde yeriniz var.
yorumların nerdeyse tamamı din üzerine yapılmış...
arkadaşlar naneli nargilenin bizlere danıştığı şudur
Kalbim diyor ki hayat kısa, neyin garantisi var hayatta, mutlu olduğun şeyi yap, hayatın pişmanlıkla, onu özleyerek geçmesin. Mantığım diyor ki hayat kısa :a015:, hep Selanik'e gitmek için para biriktirip ailenin razı gelmediği bir şeyi nasıl yapacaksın? Aşk güzel, aşık olmak çok güzel ama bütün bu yıpranmalara nasıl dayanacaksın? Sonunda da birlikte bir hayat kuramayacaz ki..
sevgilisiyle evlenmeden bir beraberlik sürdürmeyi düşünüyor...ve soruyor ne diyorsunuz diye.