• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edali368

Ziyaretçi
sevgili arkadaşlar eşlerimiz görevleri nedeniyle gerek gündüz gerkse gece yanlız kalıyoruz yanlız lıklarımızı birlikte paylaşalım dertleşelim konuşalım sıkıntılarımızı atalım ne dersiniz ben diyarbakırdayım eşim ayda 15 gün evde yok ilçeye göreve gidiyorlar sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum........
ph5kn4.jpg

ayy bende özel harekatçı eşiyim tatlım.tabiki konuşup kaynaşalım memnuniyetle......her zaman hazırım

Allahım hepinizi korusun arkadaşlar .Dilerim bir an önce bitirip dönersiniz inşallah.Allaha emanet olun

Son düzenleme:
Nerelisiniz kızlar hangi şehirden geldiniz kaç yılınız kaldı şarkta ne çok soru sordum :)

Nerelisiniz kızlar hangi şehirden geldiniz kaç yılınız kaldı şarkta ne çok soru sordum :)

hoş geldin canım aslen ankaralıyım diyarbakırdaki 4. yılım bu yıl son olacak inşallah temmuzda tayinciyim senin ne kadar var

slm canım benim eşimde özel harekatta hakkaride görev yaptık çok zor günler yaşadık.çok şükür doğu görevimiz bitti rahatladık allahım sizleride korusun inşallah.hayırlısıyla bir an önce bitirip dönersiniz umarım.tüm polislerimiz allaha emanet olsun.

saolasın canım bizim kalmadı artık şafak sayıyoruz son 3 ay

hoş geldin canım aslen ankaralıyım diyarbakırdaki 4. yılım bu yıl son olacak inşallah temmuzda tayinciyim senin ne kadar var

Biz bu sene geldik bende Ankaralıyım ama öz.hark. değiliz biz eşim p.myerimseniben

merhaba edalı ben gul demek son senen bende yenı gıdıcem gercı 3 senesı kalmıs olacak kıralık ev bakıyoruz ne tarafları onerırsın sımdıden tesekkurler :roflol:

merhaba edalı ben gul demek son senen bende yenı gıdıcem gercı 3 senesı kalmıs olacak kıralık ev bakıyoruz ne tarafları onerırsın sımdıden tesekkurler :roflol:

bende eda memnun oldum ne iş için geleceksin d.bakıra memur olarak geliyorsan eger merkezde bir ev tut derim ama biraz kiralar fazla gelebilir ofis,huzur evleri ,gaziler bu civarlarda olabilir sakın bağlardan tutma canım

Biz bu sene geldik bende Ankaralıyım ama öz.hark. değiliz biz eşim p.myerimseniben

canım allah kolaylık versin şimdiden eşine özellikle diyarbakır gibi bir yerde sürekli yardımcı olbiraz stresli olabilir altan al biz ankaradan geldik ankaradayken eşimin çalıştıgını bilmezdim yani iş stresini eve yanıtmazdı ama diyarbakır farklı

bende eda memnun oldum ne iş için geleceksin d.bakıra memur olarak geliyorsan eger merkezde bir ev tut derim ama biraz kiralar fazla gelebilir ofis,huzur evleri ,gaziler bu civarlarda olabilir sakın bağlardan tutma canım

esım p.m tesekkur ederım bılgılerın ıcın a.s

esım p.m tesekkur ederım bılgılerın ıcın a.s

Canım Kayapınar tarafındada biz varız ordada şuan kiralar 350-400 ve yakıt parası var tabi oda en az 500-600 dolar:1shok:maalesef.

Ama ev bakarken toplu konuta bi bakın orda kiralar biraz daha uygun ordada p.m çok var hem evler biraz daha iyi diyorlar oraya.

Şimdiden hoşgeldin a.s.

cok tesekkur ederım gazıler varmıs ıyı dıyor otarafta arkadaslarıda varmıs ama sehırden bıraz uzak galıba :) sehırden uzak olması ıyımı sence yoksa daha merkezı bıyerımı onerırsın:)

Hangi şehirden geliyorsun bilmiyorum ama biz Ankaradn geldik burası hap gibi bi şehir zaten uzak olsa ne olacakki en uzak mesafe elinin altında :)

Gaziler bize göre biraz daha uzak merkeze ama dediğim gibi hiç farketmez ucuz biyerden tutun p.m çevresi olsun yeter canım.

Back