• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel harekat polisi

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş....aynı yaştayız.. 30 yaş.... genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim... . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani .... siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..

Son düzenleme:
Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
Yazdığınız şeyler konuşarak halledilebilecek şeyler değil bence. Üzgünüm ama çok zorlanırsınız.

Yazdığınız şeyler konuşarak halledilebilecek şeyler değil bence. Üzgünüm ama çok zorlanırsınız.
Bilmiyorum mesela beraberken oturup alkollü şeyler falan tüketiyoruz.. O konuda bir sıkıntımız yok sen neden içiyorsun falan demiyor ama anladığım kadarıyla bu cinsellik konusunda biraz muhafazakar ve siyasi görüşümüz çok farklı ..🙄

Kardeşinin çarsaflı olması sizi ilgilendirir mi bilemem hosgörü size karsı da olmalı ona karsı da. Ama fikir ayrılıgı siyasi hayata bakış olarak farklıysa bence sizde onun gibi acıkca soyleyın. Öyle düşünün daha sonraki mevzuları bnaa kalırsa.
Açık açık söylemedim ama benim konuşmalarımdan yakın olduğum tarafı anlamıştır diye düşünüyorum.. Ama kendisi açık açık söyledi ve ben şaşırdım bilmiyorum benim gibi birisi olmasını bekliyordum ..☹️

Bilmiyorum mesela beraberken oturup alkollü şeyler falan tüketiyoruz.. O konuda bir sıkıntımız yok sen neden içiyorsun falan demiyor ama anladığım kadarıyla bu cinsellik konusunda biraz muhafazakar ve siyasi görüşümüz çok farklı ..🙄
Sanırım ona ilişkilerinizi eksik anlattınız. Bana kalırsa bu aranızda ciddi sorun olur.
Burdan bakınca her anlamda olumsuz görünüyor.

Yarin senden kapanmani hatta carsafa girmeni de ister bu. Gorevi meslegi gec hatta siyaseti de gec muhafazakarsa uzak dur. Hani sen de kapali muhafazakar olsan olur kafa yapiniz uyuyor aynisiniz zaten sorun olmaz derim. Ama siz bikini giyen rahat bi insansaniz bu adamla asla olmaz

Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
Bir de bir şey daha merak ediyorum bunu başka bu polislerde de gördüm ...bu adamlar neden sivil kıyafetle bellerinde silahla geziyorlar?? .. sordum güvenliğimiz için böyle gezmek zorundayız falan diyor... ama askerler sivil kıyafetle beline silah takıp dolaşmıyor ..!!.eski sevgilim askerdi mesela , onu bir gün bile beline takıp gezdiğini görmedim hep evde bırakırdı..

Açık açık söylemedim ama benim konuşmalarımdan yakın olduğum tarafı anlamıştır diye düşünüyorum.. Ama kendisi açık açık söyledi ve ben şaşırdım bilmiyorum benim gibi birisi olmasını bekliyordum ..☹

Evlilikteki en büyük sorunlardan biri.
Yaşam tarzı farklılığı, siyasi görüş farklılığı.
Anladığım kadarıyla görünüşte gayet radikal anlayıştalar. Fakat ayni zamanda oturup sizinle alkol de içiyorsa ben kendi kendime "Bu ne perhiz,bu ne lahana tursusu" der uzaklaşırdım.
Çok normal gelmedi bana.

Yarin senden kapanmani hatta carsafa girmeni de ister bu. Gorevi meslegi gec hatta siyaseti de gec muhafazakarsa uzak dur. Hani sen de kapali muhafazakar olsan olur kafa yapiniz uyuyor aynisiniz zaten sorun olmaz derim. Ama siz bikini giyen rahat bi insansaniz bu adamla asla olmaz
Evet hayatım ya ben muhafazakarlığın yanından bile geçen birisi değilim..🙄 dedim ona..! ilerde benim kapanmamı beklemezsin herhalde değil mi ...!! bak biz tatile falan gidersek ben bikinimi giyerim ..rahatgiyimime devam ederim ha falan dedim... Yoo senin kendi tercihin nasıl istiyorsan öyle yap dedi .

Ben bu kadar modern birinin aracı ile tanışmasına şaşırdım. Yaşınız da çok genç gibi. Ne gerek var böyle aksiyonlara. Koç ve özel harekatçı kombinasyonu bırrr ürperdim. Hepsi genelde kapı açar, kapı da bekler. Ben centilmenlikten ziyade maçoluk gördüm olayda. Ailelerden ziyade kafa yapısı da sizden farklı ki aileler de çok önemli. Uyumlu bir çift olamazsınız. Aşık değilseniz hiç bulaşmayın, aşıksanız yine de bulaşmayın derim.

Her erkek sevgilisine karısına biraz baskı yapabilir giyim hal hareket.. Yapsın da.. Sahiplenmenin bir göstergesidir bence. Tabii kararında..
Alkol alması onu çokta muhafazakar göstermemiş yani seninde aldığını biliyor ve tutuşta çarşaf giy demez. Öyle isteseydi öyle birini bulurdu değil mi. Bahsettikleriniz en başta konuşulması gereken şeyler ve bence hallolacak şeyler. Önceki ilişkiniz ileri boyuttaysa saklanmamalı gerekiyor.

Özel harekatın çalışma şartları gerçekten zorluyor. Eşim özel harekatçı. En az 2 sark görevi var ve 2 ayda bir ilçe görevleri olur. 20 gün gelmez. Ekstra görevlerde çıkabiliyor. Resmî tatil bayram seyran hak getire. Yıllık izin 10 senelik memur için 20 gün onu da diğer arkadaşlarına göre ayarlıyorsun. Velhasıl Allah basımızdan eksik etmesin:)

Ben bu kadar modern birinin aracı ile tanışmasına şaşırdım. Yaşınız da çok genç gibi. Ne gerek var böyle aksiyonlara. Koç ve özel harekatçı kombinasyonu bırrr ürperdim. Hepsi genelde kapı açar, kapı da bekler. Ben centilmenlikten ziyade maçoluk gördüm olayda. Ailelerden ziyade kafa yapısı da sizden farklı ki aileler de çok önemli. Uyumlu bir çift olamazsınız. Aşık değilseniz hiç bulaşmayın, aşıksanız yine de bulaşmayın derim.
30 yaşımdayım canım.. ya yakın çevreme artık bekarlıktan sıkıldım düzgün birisi olsa da evlensem artık diye bir haber yollayınca birisini tavsiye ettiler... anlaşırsınız belki bir görüşün tanışın hani illa evlenmek zorunda değilsiniz... bir süre gezin tozun birbirinizi tanıyın dediler . benim de aklıma yattı açıkçası öyle yani ..

Mesleğinden önce dert etmeniz gereken şeyler var bence. Aşırı kıskanç olması, siyasi görüşünüzün ters olması, aile yapılarınızın zıtlığı... Bence bu adamla devam ederseniz evlenmiş olmak için evlenir ardından mutsuz olursunuz. İleride karşınıza uygun biri illa çıkar ama şahsi görüşüm bu kişiyle devam etmemeniz yönünde

Bir de koç burçları genelde maço oluyor doğru burada evet gerçekten kapımı açıyor :KK70::KK70:Karşımda bir koç burcu uzmanı mı var yoksa

30 yaşımdayım canım.. ya yakın çevreme artık bekarlıktan sıkıldım düzgün birisi olsa da evlensem artık diye bir haber yollayınca birisini tavsiye ettiler... anlaşırsınız belki bir görüşün tanışın hani illa evlenmek zorunda değilsiniz... bir süre gezin tozun birbirinizi tanıyın dediler . benim de aklıma yattı açıkçası öyle yani ..
Özellikleri çok mantıklı durmuyor ama nacizane. Aslında böyle akıl vermelerği sevmem, biraz hadsizlik yapıyormuşum gibi geliyor. Kıskanç olması, sürekli görevde oalxak olması, mesleğin de verdiği sertlik, en önemlisi kültürel uyuşmazlık. Bunlar önemli, evlenince değişir demeyin değişmiyorlar. Yine de hayırlısı olsun, inşallah doğru karar verirsiniz

Back