Özel harekat polis eşleri

Tabiki de bu iside birileri yapacak sen yanmazsan ben yanmaZsam nasil cikar karanliklar aydinliga .. Ve takibi cogumuz parasi maasi iyi oldugu icin katlaniyor okadar zorluklara

yani sizin dediğiniz açıdan bakınca mantıksız geliyor o zman neden evleniyorumki ayrı kalıcaksam dimi oda saçma evet.
Yani sonuçta ikinizde Türkiye de Yaşıyorsunuz niye ayrı kalacaksınız ha diyince sizin yanınızada gelemeyecek bu yöntemi genelde eşi yurt dışında çalışanlar uygular eğer eşlerini götüremiyorlarsa, eğer polis olursa ve evlenirseniz sizin de gitmeniz doğru olur.

Çok teşekkür ederim

özel harekat değil ama bir polis eşi olarak diyorum ki çok zor. kelle koltuk da konuları geçiyorum zaten.
ama özel hayatınız çok zor oluyor malesef. biz hiç plan program yapamıyoruz mesela. yapınca hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor. istirahat gününde mutlaka bir iş çıkıyor. tatil desen koca 1 yılda 4 gün yapabildik.
hadi herşeyi geçtim çocuk olunca başlıyor hengame. gece çocuk hastalanıyor gelemiyor. ya da zoraki geliyor. çocuğu bakıcıdan alacak işten zamanında çıkamıyor geç alıyor. çocuk sıkılıyor, acıkıyor falan. ya eve gelemiyor ben arayıp iş yerimi rica minnet izin kullanıyorum.
yani bir de özel harekat olduğunu düşünemiyorum bile. zaten kendisine de dedim özel harekat olsan evlenemezdik. o da diyor ki o iş gönül işi . evlilik yapmamaları daha mantıklı özel harekatçıların diyor.

3 4 yil dogu gorevi yapip geleyim yok yani. Surekli gonderiyorlar. 40 gun 50 gun vsvs.
Bu arada bunlarida dogu gorevi saymiyo. Ustelik gönüllü gidiyor diye kagıt imzalatmislar.

ben erzurumluyum erzurumda falan görev yapsa koşa koşa giderdm sorun olmaz inşallah erzurum falan çıkar:)

Çok teşekkür ederim
Rica ederim ama sen cocugu birakma arkasinda dur. Bizimkinin sevgilisini vermediler. Psikolojisi iyice bozuldu yazık onada. Sen bari öyle yapma onlarda ekmek parası derdinde

3 4 yil dogu gorevi yapip geleyim yok yani. Surekli gonderiyorlar. 40 gun 50 gun vsvs.
Bu arada bunlarida dogu gorevi saymiyo. Ustelik gönüllü gidiyor diye kagıt imzalatmislar.

Aynen 4 yıl doğuda yaptı diyelim 2.şark olayı oluyor bu sefer bi 4 yıl daha oluyor sonra geçici görevlendirmeler vs.Bence konu sahibinin arkadaşıda tam olarak araştırmamış polisliği 3-4 yıl yapar dönerim diyorsa yanlış düşünüyor.

Şu zamanda memleketin hali ortada vallahi kocam 6 ay askerlik yapacak. Icim icimi yiyor. Üstelik ic anadoluda öyle doguda degil. Ama bu ulkede ankaranin gobeginde istanbulun orta yerinde bomba patlatiliyor. Allah yardimcıları olsun..

Benim abimde diyarbakırda polis. Hiç düzenleri yok. Karakollari bombalanmis. Abimin arkadasi yogun bakima alinmisti. Benim bile psikolojim bozulmustu duyunca. Annem babam yengem hepimiz mahvolduk. Abim allahtan nöbeti bitmis evdeymis. Ama ya eve gelmeseydi...

Başvurular başladı mı?
canm başvurular 10 ekimde basluyor birde bunun asker olan arkadaşları var yani meslek olarak askerlik yapyorlar onlarda kafasını bulandryor sık dişini 5 yıl sonra rahat yaşarsın falan diyolar ama dagın tepesinde 5 bin tl yle raht yaşasam nolur ki ? benmi yanlıs düşünüyorum bilmiyorum.

Valla yerin dibine batsin parası. Kocam yanımda olmadiktan sonra....

Benim de 2 tane tanıdığım şehit oldu ikiside geçici görevdi yanlış hatırlamıyorsam birisi çocukluk arkadaşımın kardeşi idi polisti diğeri babamın akrabası askerdi.

Doğu görevini yapsa dahi özel harekat polislerini 5-6 ayda doğuya cagiriyorlar 1 ay ve daha fazla oluyor . Allah yardımcıları olsun tüm asker ve polislerin . özel harekat çok zor cidden kendisi ve ailesi için .

Benim de 2 tane tanıdığım şehit oldu ikiside geçici görevdi yanlış hatırlamıyorsam birisi çocukluk arkadaşımın kardeşi idi polisti diğeri babamın akrabası askerdi.
Insanın her telefonda her kapı çalışında yüregi hopluyor. Çok zor çok...

Yanlış bilgi vermesinler bunun geçici görevleri var gecici görevde 2-3 gün değil 40 günü 50 günü bile bulur.5 yıl orada yapar sonra farklı şehirde ama görev gelir hop gider.

Allahım sen koru.. Çok üzüldüm gerçekten
Gerçekten memleketin hali içler acısı etrafında polis veya asker olanlar daha iyi biliyor olmayanlarda memleket düzeldi sanıyor işte.

Yanlış bilgi vermesinler bunun geçici görevleri var gecici görevde 2-3 gün değil 40 günü 50 günü bile bulur.5 yıl orada yapar sonra farklı şehirde ama görev gelir hop gider.

işte bencede yanıltıyorlar onu sürekli seyyah gibi ordan oraya gidicek kendini mahfedicek haberi yok.

Özel harekat malesef 3-4 yılla bitse keşke. Batıda bile çalışsa çağırılıyorlarmış. Evliliği erteleyin madem

o kadar kötü yani napsam bilmiyorum ayrılmalıyım belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…