Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım.
Benim de sevgilim özel harekat olmayı çok istiyordu sınavlara girdi ve kazandı. İntibak eğitimine başladı ama ben hiç istemiyorum çok korkuyorum onun için yaza nisan yapmayı dusunuyoduk ailelerimiz herseyi biliyo eğitimde kalırsa hiç biri olmucak bide ben yurt dışında yaşıyorum istediğim zaman türkiyeye de gitmem kolay olmuyo hani bi kaç ay erteleyelim desek ama ben hiç ama hiç istemiyorum eşimin özel harekat olmasını babam beni vermek istemiyo özel harekat olacağı için gecesi gündüzü belli olmucak diyo en zor meslek sürekli yalnız kalican diyo annemde öyle olduktan sonra ben seni evlendirmisim ne anladım ayrılınca diyo ama ben onu çok seviyorum onsuz yapamam onun için de üzülüyorum çok istiyo ama bende diyorum nasıl yapacam sen yokken ben seni yanımda istiyorum diyorum ben yanında olucam öyle uzaktan göründüğü gibi değil diyo ben ne yapacağımı şaşırdım artık kafayı yicem bişey deyin bi akıl verin bana nolur kızlar . Etrafimdakiler de beni korkutuyo eve gelmicek diye hep yalnız olcak diye iyice canım sıkılıyo is yerinde normal hayatımda bile tadım tüzük kalmadı artık tek bildiğim şey onu çok seviyorum. Yardımcı olun bana kızlar nolur