• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel harekat polis eşleri

Özel harekat malesef 3-4 yılla bitse keşke. Batıda bile çalışsa çağırılıyorlarmış. Evliliği erteleyin madem

yani 5 yıldır tanıyorum bir 5 yıl daha ertelersem 30 olucam 30unda evlenmeye kalksam sonra şans buya şehit haberini alırım artık sonra kafayımı yerim kendi canımamı kıyarım orasını allah bilir.

elbetteki ayrıl diyemem sana. birlikte oturup çözüm bulun. karşılıklı yapıcı olun. ileride sizi neyin beklediğini bilin diye baya gerçekçi yazdım

ah ki ne ah bu hallere düşücek insan değildm :) nasıl buralara geldm hiç bilmyrm mantıgım işlemiyor gerçekten.

Sadece bir kez doğu görevi olsa tamam ama bitmeyen bir tehlike ve bitmeyen bir endişeyle ben yaşamak istemezdim açıkçası. Sırf maaşından dolayı diyorsa daha az alsın ama riski az olan bir işi olsun isterim.
Hadi şimdi gençsiniz ama ileride çocuklarınız için de zor olacak. Bilmiyorum ama ben olsam istemezdim destekleyemezdim.
Bir kez olsa gidersin doğuya destek olursun. Ama özel harekatta he diken üstünde nasıl çocuk büyüteceksiniz ki?
Ben yapamazdım.
Siz yapabilirim diyorsanız devam edin elbette ama iyi düşünün. On sene sonra sakin bir hayat istediğinizde yirmi sene sonra yada çocuklarınızın en babaya ihtiyaç duyduğu zamanlarda yalnız kalma riskiyle yaşamak hep çok zor.

Eger sevgilinin isteme nedeni maasinin daha yuksek olmasiysa hiç girmesin bu işe canim. Esim polis cevremde ozel harekat polisi çok o bes aylik egitim dedigin bile psikolojik ve fiziksel olarak cok yipratici. Esim de bir ara basvurmayi dusundu o yuzden cok arastirdim. Eger parasi veya karizmasi icin tercih ediliyorsa kesinlikle uzak durulmasi gerek. Cunku cok zor. Ölum heryerde var masallarina da kulaklarini tika derim cunku surekli bomba sesleri sehit cenazelerini yakindan gordugun zaman bu kadar umursamaz bakamiyorsun. Onun esi olacaksan eger bunlarin hepsini sen de yasayacaksin. Ben sirnaktayim su an ve burda ne zaman siren sesi duysam donup kaliyorum yerimde hic ama hic kolay birsey degil. Ölumu heryerde degil ensende hissediyorsun burada. Ne zaman evin kapisindan ciksa tekrar gelene kadar esin sen de bin kere ölüyorsun. Benden sana tavsiye gercekten yuregini koymadiysa bu ise sevgilini vazgecir

Ben ayrılırdım o strese gelemem haber bile izlemıyorum dün şehit cenazesi geçti konvoy oturdum agladım ilk kez rast geldim şehit cenazesine , o stresi çekebilir misin evet sevgilin haklı ölüm her yerde var ama sivil olunca her an ölüm korkusuyla da yasamıyoruz sonuçta.

Sadece bir kez doğu görevi olsa tamam ama bitmeyen bir tehlike ve bitmeyen bir endişeyle ben yaşamak istemezdim açıkçası. Sırf maaşından dolayı diyorsa daha az alsın ama riski az olan bir işi olsun isterim.
Hadi şimdi gençsiniz ama ileride çocuklarınız için de zor olacak. Bilmiyorum ama ben olsam istemezdim destekleyemezdim.
Bir kez olsa gidersin doğuya destek olursun. Ama özel harekatta he diken üstünde nasıl çocuk büyüteceksiniz ki?
Ben yapamazdım.
Siz yapabilirim diyorsanız devam edin elbette ama iyi düşünün. On sene sonra sakin bir hayat istediğinizde yirmi sene sonra yada çocuklarınızın en babaya ihtiyaç duyduğu zamanlarda yalnız kalma riskiyle yaşamak hep çok zor.

Bende istemiyorum ama inşallah hayırısı neyse o olsun valla düşündükce kuruyorum

Ben yapamazdım, istemezdim açıkçası.
Direkt polis biriyle olmak istemezdim.
Gerçekten psikolojik açıdan çok yıpranıyorlar, sürekli baskı altındalar.
Baskıyı şiddetle atmaya çalışıyorlar. Bu da onları öfke kontrolsüz yapıyor. Özellikle şu sıralar.

E ben de sağlıklı sayılmam, adamla gırtlaklardık birbirimizi.
Bir de sen göremeyeceksin, iki katı sıkıntı.
Ben olsam istemem dediğim gibi

Ben yapamazdım, istemezdim açıkçası.
Direkt polis biriyle olmak istemezdim.
Gerçekten psikolojik açıdan çok yıpranıyorlar, sürekli baskı altındalar.
Baskıyı şiddetle atmaya çalışıyorlar. Bu da onları öfke kontrolsüz yapıyor. Özellikle şu sıralar.

E ben de sağlıklı sayılmam, adamla gırtlaklardık birbirimizi.
Bir de sen göremeyeceksin, iki katı sıkıntı.
Ben olsam istemem dediğim gibi

beynim durdu cidden kendme çıkış yolu bulamıyorum

Ben ayrılırdım o strese gelemem haber bile izlemıyorum dün şehit cenazesi geçti konvoy oturdum agladım ilk kez rast geldim şehit cenazesine , o stresi çekebilir misin evet sevgilin haklı ölüm her yerde var ama sivil olunca her an ölüm korkusuyla da yasamıyoruz sonuçta.

bizim sonumzda ayrılık gibi.

Gerçekten seven kadın için, ha sevdiğinden ayrılmış,ha sevdiği şehit olmuş aynı acıdır.
Gerçek seven kadın dağ,taş,bayır,bucak,ölüm,kalım demeden her daim sevdiğinin arkasında olan kadındır.

Erkekleri biliyosun bi iki soru soruyorum hemen oflamaya puflamaya baslıyor sen bna güven hersey güzel olucak diyor kadınlar detaya bakar erkekler gördüğüne o sadece parasına bakıyor diğer zorlukları yaşayınca anlar benim demek istediklerimi anlamıyor ona göre cok kolay 3-4 yıl doguda yapar 3-4 yıl dediğin nedirki diyip duruyor.

Eğer bu meslek onun hayali ise yapma gitme demeye hakkın yok bence...iyi düşünüp karar vermelisin onun isteği için onu görmemeye katlanabilecek misin, böyle evlilik sürmek ister misin... iyi karar vermelisin.

Ayrıca hayali buysa zaten zorluklarını da kabul etmiş.Yani zorlukları bi sen görüyosun da o göremiyo diye bişey yok.Adam istiyo

Gerçekten seven kadın için, ha sevdiğinden ayrılmış,ha sevdiği şehit olmuş aynı acıdır.
Gerçek seven kadın dağ,taş,bayır,bucak,ölüm,kalım demeden her daim sevdiğinin arkasında olan kadındır.

bende bundan sonrasında anlayacagım onu ne kdr sevdiğimi işte.

Eğer bu meslek onun hayali ise yapma gitme demeye hakkın yok bence...iyi düşünüp karar vermelisin onun isteği için onu görmemeye katlanabilecek misin, böyle evlilik sürmek ister misin... iyi karar vermelisin.

Ayrıca hayali buysa zaten zorluklarını da kabul etmiş.Yani zorlukları bi sen görüyosun da o göremiyo diye bişey yok.Adam istiyo

evet cok haklısın oda farkında ayrıca bu benm son şansım diyor onu bundan mahrum edemem

Merhaba günaydın benim eşimde pöh allahım önce sabır selamet versin inşallah hani derler ya her işin bir zorluğu var tabi öyle ama gerçekten pöh eşi olmak cok zor seni korkutmak istemem yaşadığın zaman bazı şeyleri daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.. Pöh eşi olursan batı da olsan dahi dogu illerinin ilçe görevleri oluyor herşeye hazırlıklı ol arazi görevleri oluyor ummadık anda görevler yoğunlaşıyor sorumluluk bayana kalıyor kaldırabilir misn eşin aylarca belki evde olmayacak sen yalnız kalacak sın kutsal meslek tabi gurur duyuyorum ama neler çektim yaşayan bilir!!!!!

Back