Özel harekat polis eşleri

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
31
Günaydın Canlar,

Sevgilim özel harekat polisi olmak istiyor ve bende onun önüne engel koymak istemiyorum fakat herkes bir şeyler söylüyor kafam o kadar dolduki. Büyük ihtimalle doguda yapıcak mesleğini aramızda özel harekat polis eşleri vrsa yorumlrını bekliyorum yani bu süreçte napmam gerekli bilemiyorum sonucta her an ölümle burun buruna bir iş yapacak ona bunu söylediğimde ölüm her yerde vardır diyor düşünüyorum hak veriyorum ama işte insanın içi genede el vermiyor. 5 ay eğitim alması lazımmış ondan sonra eğitimleri geçerse polis oluyor polis olunca nişan falan yaparız diyor cokta hevesli bosunamı kuruyorum kafamda bilmiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum canlar.

Cok zor cok guclu bi karakterin var ise dayanabileceksniz girisin bu ise cunku zor cok..

Şuab evli misiniz? Evli değilseniz zaten olma demek bencillik.
Benim sevgilim,eşim polis değil ama yakınlarımda var. Malesef psikolojik olarak etkileniyorlar ve daha sinirli bir insan olabiliyorlar. Can güvenliği tehlikede.
Evlenirseniz siz de onun yanında yaşam süreceksiniz. Bu durumda ona engel koymak yerine kendinizi tartmanız lazım. Her şeye göğüs gerebilecek misiniz?

Akrabalarımda polis var hepsi severek yapıyor bu durumda en önemlisi destek.Bir tanıdığımda özel harekat polisi oda nişanlı evlenecek şuan doğuda yapıyor mesleğini çok seviyor çocukluk hayali idi.Eğer arkadaşınız polis olmak istiyorsa destek olun ölüm her yerde var doğru demiş.

Cok zor cok guclu bi karakterin var ise dayanabileceksniz girisin bu ise cunku zor cok..

Güçlü bir karakterim var kendisiyle 5 yıldır birlikteyim ama evlendiğimde bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum ve kendisininde önüne engeller koymak istemiyorum cunku onun için alacagı maaş önemli canından geçmiş görünüyor.

İşte bu noktada tıkanıyorum.
Bu ilişkiye 5 yıl verdim sonunun hüsran olacagını düşünmek beni üzüyor. Ama evlilikler bile bitiyorken benm boyle düşünmemde cok saçma geliyor insanlara.
Kendisine doguya giderse benim gelmek istemediğimi söyledim daha dogrusu böyle bir yem attım burda sana ev tutarım para gönderirim rahat yaşaman için elimden geleni yaparım falan dedi.
Yani herseyi ben yapıyorum ben yaşıyorum cümlesinde bile biz değil ''sen'' kullandı benim hayatımda ona yer yok yani üç ayda bir belki altı ayda bir görücem.

Özel harekatçı değil eşim ama buna rağmen yüzünü doğru düzgün göremiyorum. Bugün çok hastayım ve her zamanki gibi eşim yanımda olamıyor. Bazen yalnızlıktan duvarlara boş boş bakıyorum.
Ayrıca kelle koltukta bir meslek buraların hali de hiç iç açıcı değil.O..pu çocukları kana doymadı. Hakkari.Şırnak,Mardin,Diyarbakır kim bilir daha ne kadar patlatılmamış patlayıcılar var asfalt altında.

Sevgilin istekli ve kararlıysa sen vazgeçirirsen bile ya ilerde başına kakar ya da seninle yol ayrımına gelir bir süre sonra.
Konuşmuşsunuz belli ki istiyor sen kendi açından bu evliliğe hazır mısın bunu düşün.

Benim kaynımda özel harekat polisi. Egitimi yeni bitti 2 aydir polis. 2 aydirda şırnaktaydı. Bayramda istanbula geldi. 2 aydır eve izine gelemiyor. Geldigi gibi geri çağırıyorlar. Sevgilisinin ailesi istemedi çocuk polis diye. Dogu gorevi varmis kizlarini riske atmazlarmis. Ne sacma bir dusunce (!)
Meslek zor...
Evde duran yakınlarına daha da zorr. Maasi yuksek ama can güvenligi cok buyuk tehlikede... gecesi gündüzü yok.. cocuk 5 dakka telefonla zor görüsüyor.
Kv neler etti ama engel olamadi. Cocukluk hayaliymiş polis olmak. Oldu. Allah bütün polislerin yardımcısı olsun.

Sen önüne gecme ne istiyorsa onu olsun. Eger suan meslegi yoksa kendisini çok kötü hissediyordur zaten. O psikoloji çok zor oluyor.
Allah herseyin hayırlısını yaşatsın. Bütün askerlere polislere yardımcı olsun insallah..

Evet destek oluyorum başta biraz bosver baska iş mi yok falan demiştim ama sonra saçmaladıgımı farkettim onunda cocukluk hayali polis olmaktı o yüzden smdi ona destek oluyorum sadece zorluguna dayanabilir miyim bilmiyorum umarım hersey yolunda giderde bende haksız düşerim.

Evet çocukluk hayali ve parasıda ona cazip geliyor ben bilmiyorum iki ucu b*klu değnek derler ya o misal araftayım.

Evet çocukluk hayali ve parasıda ona cazip geliyor ben bilmiyorum iki ucu b*klu değnek derler ya o misal araftayım.

Severken de çok zor insan sevdiği kişiyle bir yuva kurmak istiyor olumsuzluklar bunaltır seni anlıyorum...
Allah yardımcın olsun.

Benim de ilişkim 5 yılı geçti, şuan böyle bir kararla gelse ben de ikilemde kalırdım çok haklısın. Dogu görevi bittikten sonra batıya gelebiliyorlar sanırım ama yine de çağırılıyorlar. Bu konuda net bir bilgim yok diğer arkadaşlar daha net bilgi verir.
Yani sen doguda ben batıda yaşayayım diye bırak evliliği ilişki bile olmaz ki. Her detayı karşılıklı oturup konuşun.

Sonucu benden ayrılmak olucaksada ona engel olmayacagım ona böyle bir kötülük yapamam evet bir mesleği yok o yüzden bu onun için son şans. Gerçektende Rabbim bütün polislere yardımcı olsun ailelerine sabır versin.

Bu da olmaz ama sen farklı şehirde o farklı şehirde ne zamana kadar öyle olacak misal hakkaride 5 sene yaptı diyelim oradan farklı bir doğu şehrine geçti diyelim 3-5 senede orda yaptı 10 sene ayrımı olacaksınız.Sizin yanınıza ha diyincede gelemez.

Allah yardımcınız olsun ve cok geçmiş olsun gerçekten tüm bunlar son bulsa keşke.

yani sizin dediğiniz açıdan bakınca mantıksız geliyor o zman neden evleniyorumki ayrı kalıcaksam dimi oda saçma evet.

Inanki meslek sahibi olup atanamamak çok zor birsey...
Zaten hep bu yuzden seciyorlar bu mesleği.. benim kaynım edebiyat ögretmeniydi atanamadı gitti özel harekatci oldu. Sonradan da pişman oldu çıkmak istedi. Ama elalem ne der diye çikmadı. Şuanda polislik bi tık daha seçilebilir bir meslek. Polsi alımlarınıda takip etsin.

Allah yardimcilari olsun. Amin.

Erkekleri biliyosun bi iki soru soruyorum hemen oflamaya puflamaya baslıyor sen bna güven hersey güzel olucak diyor kadınlar detaya bakar erkekler gördüğüne o sadece parasına bakıyor diğer zorlukları yaşayınca anlar benim demek istediklerimi anlamıyor ona göre cok kolay 3-4 yıl doguda yapar 3-4 yıl dediğin nedirki diyip duruyor.

yani sizin dediğiniz açıdan bakınca mantıksız geliyor o zman neden evleniyorumki ayrı kalıcaksam dimi oda saçma evet.
Kaynım egitimi 2. Bitirdi. Calisacagi sehri secme hakki verdiler. Istanbulu secti. Cocuk istanbulda 3 gün kalmadan hadi bakalım Şırnakkk..
Daha yeni geldi.. 1 ay sonra yine gideceklermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…