Özel günlerde karnım çok ağrıyor

Ben de 10 yıldır kullanıyorum. Aşırı sancılanma nedeni ile başlamıştım. Çok memnun kaldım, ağrım sızım hiç olmadı. Hiçbir yan etkisini yaşamadım. 8 sene sonra hamile kalmak için ilacı bıraktığım ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Hala da kullanıyorum. Bu yöntemi öneren doktoruma her ay dua ederim.

Ne yapacaksınız çantanızın bir köşesine ilaç koyacaksınız başka çözümü yok .. madem bu kadar ağrı çekiyorsunuz neden tedbirli olmuyorsunuz ki ? Alın 1 kutu koyun çantanıza ağrıyı anlamaya başladığınızda için bir tane oh mis

Ben ilk olduğum zamanlarda annem sancım olduğuna inanmaz,hele ki iki posta pedin bittiğine hiç inanmazdı.
Kendisi en fazla 3 gün, çok az şekilde ve hiç sancılı falan olmamış ömründe.
Çooook sonra inandı ,başkalarında da aynı şeylerin olduğunu görünce.Ben çektiğim acının üstüne bir de naz yapma kalk,serzenişlerini dinlediğimle kaldım

Ben ilk günü değil hergünü o ağrıdan ölüyorumm,Allah bizlerin yardımcısı olsun valla.

Kıyamam yaa çok kötü bi duygu olsa gerek. Ben annemle aynı geçirince dönemi demek ki genetik dedimdi, demek ki yanlış bildiğim bir mitmiş. Hemen güncellememi yaptım

Bende aynıyaynıyım hatta şuanda ağrım var hafiften ama ilk iki gün uyutmuyor beni bu ay ilk defa eczacı arkadaşımı aradım bitkisel diye birşey önerdi bana bakalım ne olacak iki kutu iç tamamdır dedi ama bakicaz bakalım nasil olucak

Yataklara dusuren cınstense bır doktora görün derim bir arkadasım da cıkolata kisti cıktı. Genelde dogum gunu hapları kullanılır.. ayakları sıcak tutmak önemli buna da katılıyorum.

Hangi ilacı kullanıyosunn ben hem hamıle kalmamak hem sancım için kullanmak istiyorum ilaç ismi vermek yasak sanırım rica etsem özelden yazar mısın

doktroa gideceksin. kadın hastalıkları uzmnına. sorna böyle böyle diyeceksin. eger bakire isen karından ultrasıon ile bakacaklar. sonra neyin oldugunu anlayacaklar. ve agrılarını giderecek çözümler bulacaklar.
mesele çikolata kisti diye birşey var. inanılmaz sancı yapar. korkulacak birşey degildir. agrıyı azaltmak ve kisti eritmek için ilac verirler. böylece agrıdan hasta %50 kurtulmuş -agrısı hafiflemiş olur.

Benim de öyle oluyor. O dönem yaklaşınca çantamdan ayırmadığım ilaç ve ped kutum var. Sen de bunun gibi bir şey yap. Bir de ısıtıcı pedlerden koyuyorum onların çok faydası oluyor. Özellikle dışardaysan. Evde de sıcak su torbanı battaniyeni çekip geçmesini bekleyeceksin. Yapacak bir şey yok.

Kesinlikle doktora git bak miyom yada çikolata kisti olabilir aşırı adet sancılarında bu belirtilerle oluyor ihmal etme lütfen

Ben adet sancılarımdan agnucaston hapıyla kurtuldum diyebilirim benim aşırı karın agrım mide bulantım baş agrım oluyordu şuan hiç biri yok doktoruna danısabilirsn ağrılı adet şikayetiyle gitmiştm bunu vermişti geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…