- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nahide_nur05
-
Anlıyorum teşekkürlerO işin bir çözümü yok tatlım. Doğum yapınca geçer derlerdi, normal doğum da yaptım ama ı ıhh.
O işin bir çözümü yok tatlım. Doğum yapınca geçer derlerdi, normal doğum da yaptım ama ı ıhh.
Doğumdan sonra olduğum ilk reglde bişey anlamadım ama diğerleri gebelik öncesiyle aynıydı maalesef. Belki sizin öyle olmaz:) Allah bir avazda kolay doğum hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:)Ayy deme öyle hamileyim tek tesellim doğum yapınca adetlerimin rahat gecicegini dusunmekti her ay hastanelik oluyorum tirnaklarim dudaklarim morariyo o derece
Doğumdan sonra olduğum ilk reglde bişey anlamadım ama diğerleri gebelik öncesiyle aynıydı maalesef. Belki sizin öyle olmaz:) Allah bir avazda kolay doğum hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:)
Civan percemi birebir.Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...
Merhaba benimde çok fazla ağrım oluyor. Ama ilaç alma taraftarı değilim. Annem bir bardak sıcak suya yarım limonu sıkıyor.Ve ekşiliğini almak için azıcık da şeker koyuyor. 20 dakika içinde ağrım kesiliyor. Ada çayı ve papatya çayı da iyidir. İnşallah sizde de olumlu etki gösterir.Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...
Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...
Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?