• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel günlerde karnım çok ağrıyor

nahide_nur05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
7
1
1
25
Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...

Benimde doğumdan önce öyleydi, bayılırdım ben birde, ayağınızı sıcak tutun birde stres etkiliyor sanki geçmiş olsun

Valla ilacı çantanıza koyup hiç unutmamaya alışın bence

Bende olmuyor ama komsu kizi durumunu anlatmak istiyorum.. Komsum kıl donmesinden poposundan ameliyat oldu.. Agrilari ve intihaplari vardi poposunda.. Sülük seansina basladi yani poposuna suluk tuturuyor.. Agrısı ve intihabi gidikce azaldi suan nasil bilmiyorum. Gecen komsuya cikmistim konusu acildi, regl agrilarimda azaldi dedi.. Normalde acilden serum yemeden gelmezdi.. Sülükten den dolayi tahmin ediyorlar.. Burda senin gibi arkadaslar cok ve ayni konuda aciyorlar, onlarda belki okur diye yazmak istedim..

O işin bir çözümü yok tatlım. Doğum yapınca geçer derlerdi, normal doğum da yaptım ama ı ıhh.

Ayy deme öyle hamileyim tek tesellim doğum yapınca adetlerimin rahat gecicegini dusunmekti her ay hastanelik oluyorum tirnaklarim dudaklarim morariyo o derece

Ayy deme öyle hamileyim tek tesellim doğum yapınca adetlerimin rahat gecicegini dusunmekti her ay hastanelik oluyorum tirnaklarim dudaklarim morariyo o derece
Doğumdan sonra olduğum ilk reglde bişey anlamadım ama diğerleri gebelik öncesiyle aynıydı maalesef. Belki sizin öyle olmaz:) Allah bir avazda kolay doğum hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:)

Cüzdanımda taşıyordum. Erkekler prezervatif taşır ben cüzdanda hap taşıyordum :D

cüzdanımda taşıyorum. Hamileyim hala da durur orda :)
Ben kasılıp kalıyorum ağrıdan o an yanımda olanlar felç geçirdiğimi sanıyor annemin felç sanıp ağlamışlığı vardır. :KK48: Ağrı geçene kadar elim kolum kasılıyor dudaklarımı açamıyorum bir noktaya bakıp kalabiliyorum sadece. Ayy aklıma o günler geldi. :silah:
Bir doktora gitmiştim evlenince geçer demişti. tövbe :oops: geçmedi.
Umudum doğumdan sonra geçmesi.:dondurma:

Banlanmışsınız ama cüzdanınızda taşıyın. Ben öyle yapıyorum. Her çantamda iki tane ped de vardır. Hatta arttırıyorum, ısıtıcı pedler var yapıştırılan çamaşıra. Onlardan da var sürekli çantamda. Sakıncalı diyorlar ama sokağın ortasında bayılıp kalmaktan iyidir. Bu da kadınların laneti gibi bir şey. Annem de benim gibi bayılıp gidermiş, doğumdan sonra en azından normal seviyeye inmiş. Genetik bu işler, annenize sorun ne yapıyormuş zamanında, doğumla azalmış mı vs.

ağrı kesici almayı nasıl unutursun, bu kadar ağrıdan dertliyken. ben adet belirtileri başlarken daha yanımda ağrı kesici ve pedle geziyorum. daha adete 3-5 gün olduğu halde

Arkadaşlar benim karın ağrılarım çok fazla oluyor karnımın ağrısından ağlıyorum bir yerdeyken karnum ağrımaya başlıyor ve bendr hep yanımda ağrı kesici barındırmayı unutuyorum ne yapabilirim...
Merhaba benimde çok fazla ağrım oluyor. Ama ilaç alma taraftarı değilim. Annem bir bardak sıcak suya yarım limonu sıkıyor.Ve ekşiliğini almak için azıcık da şeker koyuyor. 20 dakika içinde ağrım kesiliyor. Ada çayı ve papatya çayı da iyidir. İnşallah sizde de olumlu etki gösterir.

Doğum kontrol hapı kullan rahat et.. Benimde bekarken öyleydi hastanelik olurdum evlenince geçer dediler geçmedi, normal doğurdum gene geçmedi doğum kontrol hapından hep kaçtım hormon almak istemiyorum diye büyük hata etmişim şimdi çok rahatım tabi önce doktora görün

Doğum kontrol hapı kullan rahat et.. Benimde bekarken öyleydi hastanelik olurdum evlenince geçer dediler geçmedi, normal doğurdum gene geçmedi doğum kontrol hapından hep kaçtım hormon almak istemiyorum diye büyük hata etmişim şimdi çok rahatım tabi önce doktora görün

Ilac igne takilacagiz omur boyu yok bir caresi malesef.
Ancak d.kontrol hapi kullanirken agrimazdi.dogurunca falanda gecmiyor bu arada

Back