Nereye acacagimida bilemedim aciksasi :/Immmm sanırım bu konunun yeri burası değil. .
Arkadaslar ben boyle ozel gucler oluyoya ustun yetenek falan aslinda imkansiz oldugunu biliyorum ama sanki boyle bi yerde aniden olabilecek gibi geliyo aklim imkansiz diyo ama icimde hep biyerlede birilerinin var oldugunu soyluyo yani cok sacma biliyorum dizce bi uzmanla gorusmelimiyim.bu arada coook kucuk yastan beri boyle düşünüyorum
Ne gibi özel gücler. Töbe töbeee tüylerim diken diken oldu vallaArkadaslar ben boyle ozel gucler oluyoya ustun yetenek falan aslinda imkansiz oldugunu biliyorum ama sanki boyle bi yerde aniden olabilecek gibi geliyo aklim imkansiz diyo ama icimde hep biyerlede birilerinin var oldugunu soyluyo yani cok sacma biliyorum dizce bi uzmanla gorusmelimiyim.bu arada coook kucuk yastan beri boyle düşünüyorum
Kizlar evde tekimm. .hem korkuyom hemde okumaktam alamiyorum kendimi :))
Ben de hep akıl okumayı istemişimdir.Biraz da özenme bu bence.Mesela bu tarz konulu dizileri izleyince insanın ilgisi artıyor hayal kurmaya başlıyor.Misfits ve heroes`dan sonra ben de çok hayal kurmuştum
Kizlar evde tekimm. .hem korkuyom hemde okumaktam alamiyorum kendimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?