ozel guclere inanc

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Arkadaslar ben boyle ozel gucler oluyoya ustun yetenek falan aslinda imkansiz oldugunu biliyorum ama sanki boyle bi yerde aniden olabilecek gibi geliyo aklim imkansiz diyo ama icimde hep biyerlede birilerinin var oldugunu soyluyo yani cok sacma biliyorum dizce bi uzmanla gorusmelimiyim.bu arada coook kucuk yastan beri boyle düşünüyorum

Immmm sanırım bu konunun yeri burası değil. .

Mune bizim bi mune var cidden ozel bi guce sahip onca Konu aciliyo gorunmez bi cimbizi var hop mapusa Birazdan bu konuda boyle olur uyurken senin popi galiba acikta kalmis fazla dusunme balatalari siyirma

Bir olayın üstüne mi başladı peki bu düşüncelerin? Yani neler bunu düşündürüyor ya da sana?

Sanmiyorum yok inanmayin boyle seylere. ..uzmanla gorusseniz iyi olur. .

Bu arada buu saatte bu konu cuk diye oturmus wallaah. .. evinde tek kalan tirsakkar var ben gibii. ..

Eskiden bi dizi vardı ismini hatırlayamadım, kız işaret parmaklarını birleştirip zamanı durduruyordu. Ben de zamanında çok uğraşmıştım ama hepsinde başarısız olmuştum. Neyse ki büyüyünce kalmadı bir şeyim.

ya bu konu güzel bir konu. Trthd de Stan Lee'nin süper insanları programı var. Çok ilgimi çekiyor. Dünyanın farklı yerlerinden farklı insanların farklı güçleri anlatılıyor..

Ne gibi özel gücler. Töbe töbeee tüylerim diken diken oldu valla

Bazi insanların hayalgucleri bazi insanlara oranla daha geniştir ve onlarin yasadigi dunyada diğerleri tarafından anlaşılamayacak kadar renklidir. Sende boyle renkli bir dünya içinde yasiyorsun. Boylesi geniş bir hayalgucu de doğaüstü bir güç sayilabilir çünkü en sıkıntili döneminde bile sihirli bir şekilde kendini rahatlatabilir böyle insanlar. Görünmezlik, hokus pokus elbet yok. Ama hayalgucu, aşk, tatli dil, nezaket, anlayis herseyi sayelerinde elde edebilecegin dogaustu guclerdir. Bence normalsin, bosver aldiris etme böyleside guzel

Ben de hep akıl okumayı istemişimdir.Biraz da özenme bu bence.Mesela bu tarz konulu dizileri izleyince insanın ilgisi artıyor hayal kurmaya başlıyor.Misfits ve heroes`dan sonra ben de çok hayal kurmuştum

Ben de hep akıl okumayı istemişimdir.Biraz da özenme bu bence.Mesela bu tarz konulu dizileri izleyince insanın ilgisi artıyor hayal kurmaya başlıyor.Misfits ve heroes`dan sonra ben de çok hayal kurmuştum

Akıl okuyan insanlar var gerçekte.

Ben kucukken aptalca dua ederdim, Allahim bi super gucum olsun, sihirbaz oluyum diye.
Sacma sapan seyler, elimdekilere sukretmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…