- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüya olayına katılıyorum annem bir mezarlıkda görmüş kendini 3 gece üstüste 3. Gece rahmetli anneannem çok üşüyorum kızım üstümü ört demiş annem sabah ilk işi mezarlığa koşmak olmuş bide ne görsün toprak kaymış anneannemin saçları ortaya çıkmışben 6. his olayına cok inanıyorum gelecek film gibi onumuzde belirmiyor tabiki:) ama bazen bazı imgeler ruyada da olsa gorulebilir ve belli bir zaman sora aynısını yasama durumu oluyor..ben ruyamda aynı yeri bir iki aydır goruyorum bulcam orayı![]()
Allah rahmet eylesin, ama saci nasil ortaya ciksin, derine gomuluyor baya...Rüya olayına katılıyorum annem bir mezarlıkda görmüş kendini 3 gece üstüste 3. Gece rahmetli anneannem çok üşüyorum kızım üstümü ört demiş annem sabah ilk işi mezarlığa koşmak olmuş bide ne görsün toprak kaymış anneannemin saçları ortaya çıkmışbende birkaç rüya gördüm hep eşime anlatırım sonrada aynı olayla karşılaşırız
![]()
Toprak aşırı kayma yapmış yüksek yerden aşağıya inmiş dedi annem hatta onlarda şaşırmış o kadar kaymada ortaya çıkan anneanneciğimin bembayaz saçlarıymış çok uzundu saçları canımın içinin ne uğraşırdıda kesmezdiAllah rahmet eylesin, ama saci nasil ortaya ciksin, derine gomuluyor baya...
Toprak aşırı kayma yapmış yüksek yerden aşağıya inmiş dedi annem hatta onlarda şaşırmış o kadar kaymada ortaya çıkan anneanneciğimin bembayaz saçlarıymış çok uzundu saçları canımın içinin ne uğraşırdıda kesmezdi
Ucmak yakmak su ustunde yurumek adam kaybetmek hic ölmemek gibi degil de boyle dusunce okuma cok cok hizli hareketler gelecegi gorme ,cisim hareket ettirme yada bakisiyla insanlara biseyler yaptirmak gibiözel güç derken?
uçmak gibi mi
telepati gibi mi
telekinezi ya da...
eğer bunlara inanıyorsanız gerçekten bir uzmana görünmenizi öneririm.
Onun dışında üstün yetenekli üstün zekalı insanlar var tabi
müzikte resimde dansta vs vs hehehe ama sizin bunlar kastettiğinizi sanmıyorum tabi..
bilmiyorum ben inanmıyorum açıkçasıKorkan birileri varmis da korkulcak bisey degil bence :) yani bende yanliz yatamam ama dusuncelerimdende korkmam :)
Bu arada dizilerden etkilenmiyorum cunku onlari izlemiyorum.banada sacma geliyo boyle dusunxeler dusunmek ama dedigim gibi icimden bi ses var diyo
Ucmak yakmak su ustunde yurumek adam kaybetmek hic ölmemek gibi degil de boyle dusunce okuma cok cok hizli hareketler gelecegi gorme ,cisim hareket ettirme yada bakisiyla insanlara biseyler yaptirmak gibi