ozel guclere inanc

4 tür insan vardır .
1. si sizin dediğiniz özel yetenekli insanlar, özellikle Rusya ,amerika ve israil bu tür insanlarla çok ilgililer.Allah vergisi yetenek mesela akıl okuma, duvarın arkasındakini görme, cisimleri düşünce gücüyle oynatma , telekinezi vs... uzar gider.mesela popüler olanlardan Uri Geller .
2. Evliyalar, veliler Allah ın seçkin kulları ki en iyisi(üçler,yediler,kırklar) gösterdiği olağanüstü haller =keramet denir.
3.Bizim gibi normal faniler
4.istidraç = yani kafirlerin gösterdiği olağan üstü haller. Mesela su üstünde yürümek, sonra Tibet rahipleri havada durabiliyorlar, tabii uzun süre açlık ve nefis terbiyesiyle.
Nasıl insanların velileri varsa, cin ve şeytanlarında velileri var ve onlar böyle insanlara yardım ediyorlar.Ama kendinizde istediğiniz şekilde araştırabilirsiniz ki onların bu halleri sadece azabı artsın diye.

Sonuç olarak dünyada sandığınız gibi böyle her telden insan var

Benim en ilgincime gideni adamın biri düsünçe gücüyle yer yüzünde her ne varsa mıknatıs gibi vücuduna yapıştırıyordu.
Gerçekten çok ilginç..

magic dusunceler cok kucuk yaslarda olagandir.. senin halen inaniyor olman ilginc.. ciddi boyuttaysa bi uzmana danisabilirsin..

doğamızda var merak mesela öyle bir şey olabilseydi sanırım ilk önce zihin okumayı isterdim kim benim hakkımda ne düşünüyor bilmek isterdim ama tabi bu gibi özel güçleri konu alan filmler yabancı filmlerde fantastik oluyor. bizim Türklerin yaptığı -sana bir sır vericem - miydi neydi onun gibi zırvalıklarla değil
bilim kurgudan ibaret hepsi çok kafa yorma

Acemi cadi selena gibi dizilerden etkilenmis olabilirmisin.. bizim zamanimizda gazman vardi misal hamdi alkan kuru fasulyeyi kökler ucardi ucmak icin kuruya dalan cok sevgi kelebegi olmustur o donem eminim...

Benim özel güçlerim var.. Yaklaş yanıma... :)

ben 6. his olayına cok inanıyorum gelecek film gibi onumuzde belirmiyor tabiki:) ama bazen bazı imgeler ruyada da olsa gorulebilir ve belli bir zaman sora aynısını yasama durumu oluyor..ben ruyamda aynı yeri bir iki aydır goruyorum bulcam orayı

Eskiden bücür cadı vardı, o dönemler parmağımı şıklatıp kaybolmak için çok uğraşmıştım

Hatta şarkısını bile hatırlıyorum;

Bücür cadı, bücür cadı
Sevgi dolu bücür cadı
Kötülerin düşmanıdır
İyilerle dost bücür cadı

Rüya olayına katılıyorum annem bir mezarlıkda görmüş kendini 3 gece üstüste 3. Gece rahmetli anneannem çok üşüyorum kızım üstümü ört demiş annem sabah ilk işi mezarlığa koşmak olmuş bide ne görsün toprak kaymış anneannemin saçları ortaya çıkmışbende birkaç rüya gördüm hep eşime anlatırım sonrada aynı olayla karşılaşırız

Allah rahmet eylesin, ama saci nasil ortaya ciksin, derine gomuluyor baya...

Rüya olayı çok enteresan gerçekten. Sürekli gördüğüm için üzerine çok araştırmalar yapmıştım bi ara. Rüya günlüğüm var. Başucumda hazır bulunan kalem ve defterim. Sabah daha gözümü açarken yazarım oraya. Tabi öne çıkan şeyleri o an hatırlayabildiklerimi. Kısa notlar şeklinde olur bunlar nesneler, kişiler, mekan, renkler, sayılar vs gibi..
Aradan zaman geçince yaşadığım olaylarla karşılaştırırım günlüktekileri. Araştırmalarımda şeyi öğrenmiştim rüya yorumları kişiyle alakalıymış.çok fazla genelleme yapılmamalıymış.bi süredir rüyalarımdan bişeyler yakalayabiliyorum bazen geçmiş notlarıma göre.. Derin bi konu rüyalar ama eğlenceli:)

Allah rahmet eylesin, ama saci nasil ortaya ciksin, derine gomuluyor baya...
Toprak aşırı kayma yapmış yüksek yerden aşağıya inmiş dedi annem hatta onlarda şaşırmış o kadar kaymada ortaya çıkan anneanneciğimin bembayaz saçlarıymış çok uzundu saçları canımın içinin ne uğraşırdıda kesmezdi

Ben de cok defa ruyamda anneannemi kaybettigimi gordum. Ama benimki sadece bilincaltimla alakali. Uzakta oldugum icin boyle korkularim var sanirim...

Korkan birileri varmis da korkulcak bisey degil bence :) yani bende yanliz yatamam ama dusuncelerimdende korkmam :)
Bu arada dizilerden etkilenmiyorum cunku onlari izlemiyorum.banada sacma geliyo boyle dusunxeler dusunmek ama dedigim gibi icimden bi ses var diyo

özel güç derken?
uçmak gibi mi
telepati gibi mi
telekinezi ya da...
eğer bunlara inanıyorsanız gerçekten bir uzmana görünmenizi öneririm.
Onun dışında üstün yetenekli üstün zekalı insanlar var tabi
müzikte resimde dansta vs vs hehehe ama sizin bunlar kastettiğinizi sanmıyorum tabi..

Korkan birileri varmis da korkulcak bisey degil bence :) yani bende yanliz yatamam ama dusuncelerimdende korkmam :)
Bu arada dizilerden etkilenmiyorum cunku onlari izlemiyorum.banada sacma geliyo boyle dusunxeler dusunmek ama dedigim gibi icimden bi ses var diyo
Ucmak yakmak su ustunde yurumek adam kaybetmek hic ölmemek gibi degil de boyle dusunce okuma cok cok hizli hareketler gelecegi gorme ,cisim hareket ettirme yada bakisiyla insanlara biseyler yaptirmak gibi

bilmiyorum ben inanmıyorum açıkçası
ve size özel mesajla neden inanmadığımı açıklayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…