- 14 Kasım 2015
- 1.461
- 2.552
- 133
Aslında bu 16-20 yaş arası kızların çok sık yaşadığı bir şey ama kk da daha çok aldatilma mevzuları vargun gecmiyorki erkek canlisinin bi manyakca sapikligni duymayalim.Kime guvencegmizi sasirdik bu nedir yarebbii
aaa... kimseye güven kalmadı sözünü bir kere daha yaşıyoruzBence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Eski telefonumu ayni o sekil kirmaya calistim cekicle kirilmadi su an eski cantamin icinde gecen ay yeni bir telefon daha aldim ondan simdilik fotograf falan alıyorum onu da bir zaman sonra parcalamayi dusunuyorumhiçbir şekilde tam olarak silinmiyor.
çoğu teknoloji uzmanı telefon ve pc lerini ya evde çürümeye terkediyor ya da balyozla parçalıyor, kullanılamaz hale getiriyor.
benim de tüm eski telefonlarım evde. çocukların oyuncağı.Eski telefonumu ayni o sekil kirmaya calistim cekicle kirilmadi su an eski cantamin icinde gecen ay yeni bir telefon daha aldim ondan simdilik fotograf falan alıyorum onu da bir zaman sonra parcalamayi dusunuyorum
En mantiklisi kesinlikle.benim de tüm eski telefonlarım evde. çocukların oyuncağı.
pc ler kullanılmaz halde çöpte.
Eskisinin üzerine yazmıştır. Kayıt yeri olarak telefonun kendi hafızasını seçtiniz değil mi.Gece video çekimini açık bıraktım bilerek hafızam dolmuş. Sildim. Acaba eski verilerin üzeri dolmuş mudur?
A-a size ne ayolyazı rengini değiştirimisin ..gözünü alıyor insanın
gayet net ve doğru yazmış görünüyor :)))Ya hahahahaha hakikatenEsmerai yanlış yazdın herhalde
gayet net ve doğru yazmış görünüyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?