Özel Fotoğraflar?

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
103
Kızlar slm, çokta bir dert sayılmaz ama endişeliyim. Telefonumda bir problem var. Aldığım yere göndermem gerekiyor. Ancak protez operasyonundan kalma önce ve sonrası bir çok fotoğrafım var. Sildim ancak telefonum rootlu. Yani bu uygulama ile eski galeriye ulaşabilme yetileri var. Silinen fotoğraflar bilgiler vs önlerine düşebilir tamir sırasında. Güvenemiyorum teknolojiden de çok anlamıyorum ancak bu şekilde onlardan bir hizmet beklemem pek mümkün değil. Bilgisi olan varmı teknolojik aletlerle programlarla ilgisi olan? Nasıl bir yol izlesem bilemedim.

Telefon açılıyorsa Format atıp sıfırlayın...
Root olmadan bile silinmiş galeriye ulaşılıyor artık malesef...
Bence en kesin sonuç format...

Ben telefon bilgisayar leptop gibi aletlerimi temizlemeden içini iyice servise vermiyorum.
Leptobumu vermiştim. Geri aldıgımda son ziyaret edilen şeylere baktım. Resimlerime bakmışlar, internete girip canlı yayın izlemişler.

E be kardeşim tamam aç bilgisayar çalısıyor mu çalısmıyor mu bak. Kontrol et.
Ama resimlerime neden bakıyorsun... neden canlı yayın izliyorsun...
Çekinir oldum bu yüzden

Formatta olsa, silsenizde art niyetli biri yine ulaşabilir. Bilgisayarlarda low level format diye birşey var. Telefonlarda nasıl birşey var emin değilim.
Ben olsam hafıza Dolana kadar bir müzik dosyası filan yüklerdim. Resimlerin üzerine bilgi yazılmış olurdu. Geri gelemezdi.

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…