Bence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Bence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Ne istediBence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Onunla olmamı istedi sapık. Msn geçmişinde de çok bisey yoktu resim vs hiç yoktu erkek arkadaşımla muhabbetti.Ne istedi
OhaOnunla olmamı istedi sapık. Msn geçmişinde de çok bisey yoktu resim vs hiç yoktu erkek arkadaşımla muhabbetti.
işin daha da garibi tanıdığımdı baska tamircilere güvenme pc kameran için program yuklerler hep seni izlerler demişti. Sözde ona güvendim. Saftim işte ama iyi oldu teknolojiye karşı çok temkinliyim şimdi.
MantıklıFormatta olsa, silsenizde art niyetli biri yine ulaşabilir. Bilgisayarlarda low level format diye birşey var. Telefonlarda nasıl birşey var emin değilim.
Ben olsam hafıza Dolana kadar bir müzik dosyası filan yüklerdim. Resimlerin üzerine bilgi yazılmış olurdu. Geri gelemezdi.
Yıhhh.. nasıl kurtuldun??Onunla olmamı istedi sapık. Msn geçmişinde de çok bisey yoktu resim vs hiç yoktu erkek arkadaşımla muhabbetti.
İşte önemli bisey yok diye naparsan yap ama senin mesleğin elinden gider dedim daha da sustu.Yıhhh.. nasıl kurtuldun??
İyi şükür :)) pis sapık..İşte önemli bisey yok diye naparsan yap ama senin mesleğin elinden gider dedim daha da sustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?