- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence meme.. bu kadar çekindiğine göre..ne protezi?
Teknolojiden ne kadar da bihaberim, ilk defa duyuyorum.. Şimdi telefonumuz bozulsa tamire veremeyecek miyiz gönül rahatlığıyla?işin daha da garibi tanıdığımdı baska tamircilere güvenme pc kameran için program yuklerler hep seni izlerler demişti. Sözde ona güvendim. Saftim işte ama iyi oldu teknolojiye karşı çok temkinliyim şimdi.
Direk savciliga verseydinizBence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Bence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
root lu tlfnu garanti kapsamından çıkarıyorlar.. parayla tamir edebilirsin ancak..Kızlar slm, çokta bir dert sayılmaz ama endişeliyim. Telefonumda bir problem var. Aldığım yere göndermem gerekiyor. Ancak protez operasyonundan kalma önce ve sonrası bir çok fotoğrafım var. Sildim ancak telefonum rootlu. Yani bu uygulama ile eski galeriye ulaşabilme yetileri var. Silinen fotoğraflar bilgiler vs önlerine düşebilir tamir sırasında. Güvenemiyorum teknolojiden de çok anlamıyorum ancak bu şekilde onlardan bir hizmet beklemem pek mümkün değil. Bilgisi olan varmı teknolojik aletlerle programlarla ilgisi olan? Nasıl bir yol izlesem bilemedim.
Nasıl igrenc insanlar var öyle ya.gcmişle tehdit nasıl bir şeydir.Bence yeni telefon alın benim de uni zamanında bilgisayarımi tamire verdim tamirci msn geçmişimle tehtid etti baya sıkıntılı bir durumdu.
Hesabınızı ve mail adresinizi degıstırın ve telefonu sıfırlayınKızlar slm, çokta bir dert sayılmaz ama endişeliyim. Telefonumda bir problem var. Aldığım yere göndermem gerekiyor. Ancak protez operasyonundan kalma önce ve sonrası bir çok fotoğrafım var. Sildim ancak telefonum rootlu. Yani bu uygulama ile eski galeriye ulaşabilme yetileri var. Silinen fotoğraflar bilgiler vs önlerine düşebilir tamir sırasında. Güvenemiyorum teknolojiden de çok anlamıyorum ancak bu şekilde onlardan bir hizmet beklemem pek mümkün değil. Bilgisi olan varmı teknolojik aletlerle programlarla ilgisi olan? Nasıl bir yol izlesem bilemedim.
Guvenmiceksin zaten aksi durumda şikayet ediceksin bir nevi özel hayata müdahale olmuş olacak.. Elbette cezasida olurHiçbir şekilde rootlu telefondan silinmiyor. Ancak dediğiniz gibi hafızayı doldurursam gidebilir belki. Aldığım yere de çok güvenemiyorum başka türlü nasıl olacak bilemedim. En iyisi bu gece cihaz şarjda video açık bırakayım karanlık ekranı kaydetsin.. Sabaha kadar dolmuş olur sanırım. Böyle de telefon zarar görmez mi ya.. Yahu tr'de kadın maduriyeti heryerde be kadın olmak ne zor şu ülkede ufak bir cihaz kontrolü için girdiğim sıkıntıya bak vallahi zaman ahir zaman, uyanık olmak lazım art niyetlilik heryerde. Bir tamir olayında bile yaşayacağım sıkıntıyı düşünmek zorundayım resmen silinen fotoğraflarımı kötü niyetli biri ele geçirirmi diye peşine düşüyorum. İşe bak.
Onunla olmamı istedi sapık. Msn geçmişinde de çok bisey yoktu resim vs hiç yoktu erkek arkadaşımla muhabbetti.
Hard reset yapın o zaman geri gelmez diye biliyorum. Telefonun modeline göre Google da Hard reset yapmayı araştırın ayrıntılı konular var.Kızlar slm, çokta bir dert sayılmaz ama endişeliyim. Telefonumda bir problem var. Aldığım yere göndermem gerekiyor. Ancak protez operasyonundan kalma önce ve sonrası bir çok fotoğrafım var. Sildim ancak telefonum rootlu. Yani bu uygulama ile eski galeriye ulaşabilme yetileri var. Silinen fotoğraflar bilgiler vs önlerine düşebilir tamir sırasında. Güvenemiyorum teknolojiden de çok anlamıyorum ancak bu şekilde onlardan bir hizmet beklemem pek mümkün değil. Bilgisi olan varmı teknolojik aletlerle programlarla ilgisi olan? Nasıl bir yol izlesem bilemedim.