Özel Fotoğraflar?

Ben de bisey sorcam telin hafizasi doldugunda fotolari pc ye aktardigimda sildigim bazi fotolar hala duruyo oluyor. Bunun sebebi nedir ? ve gercekten nasil tamamen silebilirim ?

Canım fabrika ayarlarına geri yükleyince düzelmiyor mu ki? Benim de telefon, bilgisayar dolu o fotolarla.. :/

Su an bilgisayarim tamirde ustelik icindeki hicbir seyi silemeden vermek zorunda kaldim, cunku hicbir şekilde acilmadi.
Sizinki hala calisiyorsa hesaplarinizi silin, sifirlayin, format atın oyle verin. Yapacak bisey yok teknolojinin buglari bunlar :/

Bnde ı phone sattım ve aklım hala orda. Özel resmler vardı içim içimi yiyor. Her an biri tehdit etcek gbi hissediyorum telin yedekleme özelliği var ı cloud hesabına girerler mi fln .. aklım çok karışık. Böyle durumlarda teli Yok etmeli galiba.

Teknolojiden ne kadar da bihaberim, ilk defa duyuyorum.. Şimdi telefonumuz bozulsa tamire veremeyecek miyiz gönül rahatlığıyla?

ben telefonum bozulunca yenisini alıyorum. bozulana kadar tamamen kullanıyorum.

ama çok muhtaçsanız shredder programları var telefon uygulamalarında. onlarla çoklu silme yapın. boş olan hafızayı tekrar tekrar da silebiliyorsunuz.

teorik olarak silinen her fotoğraf reset bile atılsa geri getirilebilir. ancak 7 kez silinen bir fotoğrafın geri getirilmesi çok zordur ancak nsa geri getirebilir onları da bir tamirci yapamaz. shredder programları da bunu yapar tekrar tekrar siler. sonra da telefona reset atın. zaten reset atılıp getirilecek size de geri.

Geriye dönük tüm fotoları görebiliyolarmış tatlım dikkatli ol derim

root lu tlfnu garanti kapsamından çıkarıyorlar.. parayla tamir edebilirsin ancak..

Hesabınızı ve mail adresinizi degıstırın ve telefonu sıfırlayın

Hiçbir şekilde rootlu telefondan silinmiyor. Ancak dediğiniz gibi hafızayı doldurursam gidebilir belki. Aldığım yere de çok güvenemiyorum başka türlü nasıl olacak bilemedim. En iyisi bu gece cihaz şarjda video açık bırakayım karanlık ekranı kaydetsin.. Sabaha kadar dolmuş olur sanırım. Böyle de telefon zarar görmez mi ya.. Yahu tr'de kadın maduriyeti heryerde be kadın olmak ne zor şu ülkede ufak bir cihaz kontrolü için girdiğim sıkıntıya bak vallahi zaman ahir zaman, uyanık olmak lazım art niyetlilik heryerde. Bir tamir olayında bile yaşayacağım sıkıntıyı düşünmek zorundayım resmen silinen fotoğraflarımı kötü niyetli biri ele geçirirmi diye peşine düşüyorum. İşe bak.

Guvenmiceksin zaten aksi durumda şikayet ediceksin bir nevi özel hayata müdahale olmuş olacak.. Elbette cezasida olur

Hard reset yapın o zaman geri gelmez diye biliyorum. Telefonun modeline göre Google da Hard reset yapmayı araştırın ayrıntılı konular var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…