• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Fotoğraflar?

Eger akilli telefon kullanici isen telefonda oturum acmis oldugun google hesabin sana ait tum galeri uygulama ve hatta izin verdigin site sifre ve gecmislerini depolar. Telefonumu yakin zamanda servise vermistim. Beni birisi aradi meger nasil yapmislarsa benim oturumumu bu cocugun telefonunda acmislar benim telefonuma da tanimadigim bir adam haliyle adamin butun bilgileri uygulamalari whatsup vs hersey benim telefona gecmisti fabrika ayarlarina donup temizledim benim oturumum yuklenen telefonun sahibi bana ulasti hatta babami aradi dusunun rehberim bile ona gitmis benim instagram hesabimdan kardesime mesaj atmis ama kotu niyetli olarak degil tabi sonra o da fabrika ayarlarina dondu o sekilde hesaptan cikti

En kolay çözüm root atma yöntemine başlar gibi hard reset atmak (factory setting menüsü)

Cihazı açtıktan sonra hesapları kontrol edin ayarlarda bağlı hesap var mı diye senkronizasyon ile picasa,google drive,bulut vs. resim yedeklemesi oluyor..
Bağlı hesapların hepsini ekarte edin..

hiçbir şekilde tam olarak silinmiyor.
çoğu teknoloji uzmanı telefon ve pc lerini ya evde çürümeye terkediyor ya da balyozla parçalıyor, kullanılamaz hale getiriyor.

hiçbir şekilde tam olarak silinmiyor.
çoğu teknoloji uzmanı telefon ve pc lerini ya evde çürümeye terkediyor ya da balyozla parçalıyor, kullanılamaz hale getiriyor.
Eski telefonumu ayni o sekil kirmaya calistim cekicle kirilmadi su an eski cantamin icinde gecen ay yeni bir telefon daha aldim ondan simdilik fotograf falan alıyorum onu da bir zaman sonra parcalamayi dusunuyorum

Eski telefonumu ayni o sekil kirmaya calistim cekicle kirilmadi su an eski cantamin icinde gecen ay yeni bir telefon daha aldim ondan simdilik fotograf falan alıyorum onu da bir zaman sonra parcalamayi dusunuyorum
benim de tüm eski telefonlarım evde. çocukların oyuncağı.
pc ler kullanılmaz halde çöpte.

Gece video çekimini açık bıraktım bilerek hafızam dolmuş. Sildim. Acaba eski verilerin üzeri dolmuş mudur?

Gece video çekimini açık bıraktım bilerek hafızam dolmuş. Sildim. Acaba eski verilerin üzeri dolmuş mudur?
Eskisinin üzerine yazmıştır. Kayıt yeri olarak telefonun kendi hafızasını seçtiniz değil mi.

Hakikaten ne şerefsiz insanlar var herşey beklenir
Benim üniversitedeki ev arkadaşım laptoplar için gide gele tamir işleri yapan adamla ahbaplık kurmuştu. Adam demiş ki 'ya valla ne kızlar var,onların yerine ben utanıyorum . Kızı görsen muhafazakar,msn kayıtlarına bir bakıyorum, çıplak resmini göndermiş adamlara'
Bir de bunu 'edep medep kalmamış,insanlarin ahlaki bozulmuş' deyip anlatıyor.
Dangalak, sen ne bakıyorsun gencecik kızın msnine??
Aklıma geldi yine sinirlendim. Ben de telefonunu tamire vermeye korkanlardanim, bı önceki annemin üstüne kayıtlıydi,bozulunca israrla aldı garantiye götürdü falan...telefonu alır almaz format attım ki o kadar isrardan birsey çıkar belki, izleme programı falan ekletmiştir, nolur noolmaz diye :p

Kendi servisine götürün samsung iphone gibi onların içini kurcalayacak zamanları yok ;) bu kadar paranoyak olmayın ;)

yazı rengini değiştirimisin ..gözünü alıyor insanın
A-a size ne ayol :KK45: Daha bir inceltesim geldi rengi gözünü alsın diye.

Vallahi iş işten geçti bakalım bugün yolladım hanımlar; beklemedeyim. En kötü ulaştılar diyelim bana ait olduğuna kimi inandıracaklar. Sadece aldığım yerin halledilebilirlik bir durumu olduğu sorundu. Çarem olmadığından ötürü paketledim bakalım. Zaten kargolamasıydı belgelemesiydi derken iş resmiyete biniyor, elden versem daha kötü olurdu. Gönderici alıcı belli. Böyle rahatlatıyorum kendimi.

Ayrıca başka bir hanımefendi bukadar paranoyak olmayın demiş. E siz kadar rahat olmayı isterdik elbet neticede boy boy bomba gibi meme fotoları olan sizler değilsiniz. İşleri var mı yok mu bilemem ama, kadınlara yönelik sözlü tacizli her türlü maduriyetin rövanşta olduğu şu günlerde peşine düşmek gerekiyor herşeyin. Paranoya olduğunu sanmam,burada 3-5 kişinin başına gelmiş bir olay olduğuna göre pek kurgu parano bir olay değilmiş. Öngörü diyelim:KK66:

Son düzenleme:
Esmerai
neticede boy boy bomba gibi meme fotoları olan sizler değilsiniz

hımmmmmmm iyi imiş ..yakında UÇANKUŞTA göreceğiz sizi o zaman ne güzel :)

Back
X