Özel ders ucreti düşüncesi

Ucret normal de
Dersanede etut saatleri yok mu? Bizim zamanimizda anlamadigimiz konulari etutlerde gecerdik.
Siz de calistirabilirsiniz,alt tarafi 8.sinif matematigi.

YouTube da bir sürü ders videosu var ve oldukça kaliteli. İncelemenizi öneririm. Özel dersten bile iyi olduğunu düşünüyorum.

Bence asla o kadar para verme vereceğin ücret cebinde kalsın anlamadığın veya tekrar edeceğin konuyu youtube veya özel ders alarak kapatabilirsin. Ben kardeşimi sınava öyle hazırlamıştım uygun fiyatta özel ders veren binlerce öğretmen mevcut. Ben kardeşime 30 tl ye özel ders aldırttım ve gayet memnundu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vermeyin kendi cabalasin dershanede cok soru sorsun olmazsa denersiniz yine dershane hocalariyla gorusur daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

4 saat için 350 lira cok degil ancak haftada 4 saat uzun değil mi
Benim etrafım haftada 1 1.5 saat aldırıyor ya da bu tempoda ise 1 ay ders gösterip o konu eksiğini tamamlıyor. 9 10 ay boyu haftada 4 saat mat dersi alacak kadar eksik mi kızınız
Temeli hiç mi yok.

You.. Da her dersin dersleri var oradan öğretmen secip ona devam etse mesela 4. Sınıf bölme problemleri yazsanız bile envai çesir ders cıkıyor.
Ben olsam cocuk eksikse 3 ten 8 e kadar müfredat listesiçıkarır yazın cocuga gün gün calıştırırdım

Asgari ücretli bir kadın için aylık 1800 bütce akıl karı değil. Babası iyi kazanıyor sa bilemiyorum. Cocugun eğitimi de bir nevi yatırım tabi ama dediğiniz miktar siz bütceye göre cok

Konu eskiymiş coşkuyla yazdım ama neyse

Ben ilçede yaşıyorum burda ders saati 100 TL . Haftada 2 saat aldırsanız dersi. Yada 2 kişi olunca indirim yapıyorsa birini daha bulsanız yanına

Özel ders ücreti uygun. Sadece kafasını karıştıran konular ve sorular için iki haftada bir 4 saat veya haftada 2 saat aldırsanız yeterli gelir.
Dersanedeki öğretmenine de soru çözdürebilir. Soru çözüm saatlerinde yapamadığı soruları öğretmeni yanıtlayacaktır. Illa özel ders olacak diye bir kural yok.

Şimdi matematikte her konu zorlamaz ama özellikle anlamadığı olursa özel ders olabilir. Derhaneye mutlaka gitsin sistemsel çalışma için faydalı olacaktır.
Bir tanıdığın oğlu bu sınavdan 1 hafta önce vefat etti. Uyuyor ama uyanmıyor. Aort damarı yırtılmış çocuğun. Hayatta her şey sınav değildir... Önemli olan sağlık.
Ben son dönem süper lise mezunuyum. Derhaneye gitme gibi bir şansım olmadı ortaokulda. O yüzden Anadolu lisesi falan olmadı. Anadolu öğretmen lisesi kazanırmışım ama onu da tercihler önce yapıldığı için yazmadık ablam ilgileniyordu benimle o da çocuk sayılırdı yani.
Neyse lise bittiğinde üniversite sınavında matematik 1 idare ederdi ama matematik 2 de sıfır netim vardı. Dershane yine yoktu. Mezun olduktan sonra bir derhaneye yazıldım ama aynı süreçte babam akciğer kanseri oldu. 18 yaşındaydım hastanelerle geçiyordu bazı günlerim. Yatalaktı babam altından alıyorduk annemle ben. Hatta çoğu zaman babam benden yardım istiyordu daha özenli yapıyorum diye. O sene iyi bir puan alamadım. Tercih yapmadım. Bir daha derhaneye yazıldım. Aynı hafta babam vefat etti. Neyse çalışmaya asıldım. Mat 2 sıfırdı ya artık 20 civarı yapıyordum. Mat 1de ise 25 üstü daima.
12 yıl önceydi işte sınıf öğretmenliği kazandım kendi şehrimizdeki üniversiteyi.
Uzun yazdım kusura bakmayın. Ama Anadolu lisesi veya fen lisesi kazanmadı diye dünyanın sonu değil.
Ayrıca Anadolu lisesi mezunu arkadaşlarım var onlar da aynı şeyleri kazandılar. Tabi ki içlerinde çok iyileri de var. Hani demek istediğim standart bir eğitim olsa da çocuğun içinde azim ve biraz zeka varsa ilerde kazanır başarır mutlaka.

sınava hazırlandığım dönemlerde youtube'dan bulabildiğim kadar konu anlatım videosu izleyip eksik kapatmaya çalışıyodum ama sayısal dersler için pek işlevsel olmuyor maalesef mecbur hoca tutmuştum ben de. özel ders ücretleri sayısalda çok uçuk. bu dönemde galiba en mantıklısı online ders almak kunduz'da 50-60 tl civarıydı en son arkadaşım kullanmıştı geçen yıl

Kunduz'da özel ders alınıyor mu? Sadece soru çözümü var sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…