- 28 Kasım 2010
- 41.712
- 138.237
- 798
- Konu Sahibi yyeessiimm
-
Çocuk lise 2’yi bitirecek neredeyse.Vermeyin kendi cabalasin dershanede cok soru sorsun olmazsa denersiniz yine dershane hocalariyla gorusur daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Çocuk lise 2’yi bitirecek neredeyse.
Reklam yapıyor aklınca akıllı. Uçar birazdanAman yaaa bu eski konu hortlatma isine bende mi dustum, hic bakmamisim benim ustumdeki atmis on sayfaya gelmis
Yani iki sene sonra üniversite sınavına girecek..konuyu sıcak tutmak lazımÇocuk lise 2’yi bitirecek neredeyse.
4 saat için 350 lira cok degil ancak haftada 4 saat uzun değil miArkadaşlar merhaba 8 sınıfa giren kızım var bu sene LGS sınavına girecek dershaneye 4500 TL ödedik ama matematik dersi yeterli değil özel ders hocası çok iyi Fakat haftalık 4 saat için 350 TL istiyor ben 2500 TL maaşla çalışan bir bayanım aylık 1800 lira eğitim için harcamak beni bayağı düşündürüyor ama başka çarem yok siz olsanız ne yapardınız
Arkadaşlar merhaba 8 sınıfa giren kızım var bu sene LGS sınavına girecek dershaneye 4500 TL ödedik ama matematik dersi yeterli değil özel ders hocası çok iyi Fakat haftalık 4 saat için 350 TL istiyor ben 2500 TL maaşla çalışan bir bayanım aylık 1800 lira eğitim için harcamak beni bayağı düşündürüyor ama başka çarem yok siz olsanız ne yapardınız
Kunduz'da özel ders alınıyor mu? Sadece soru çözümü var sanıyordum.sınava hazırlandığım dönemlerde youtube'dan bulabildiğim kadar konu anlatım videosu izleyip eksik kapatmaya çalışıyodum ama sayısal dersler için pek işlevsel olmuyor maalesef mecbur hoca tutmuştum ben de. özel ders ücretleri sayısalda çok uçuk. bu dönemde galiba en mantıklısı online ders almak kunduz'da 50-60 tl civarıydı en son arkadaşım kullanmıştı geçen yıl
çok genişletmişler uygulamayı deneme sınavı özel ders gibi özellikler gelmis piyasada f/p olarak tavsiyeyi gerçekten hak ediyorKunduz'da özel ders alınıyor mu? Sadece soru çözümü var sanıyordum.
Teşekkür ederim bir inceleyeyim.çok genişletmişler uygulamayı deneme sınavı özel ders gibi özellikler gelmis piyasada f/p olarak tavsiyeyi gerçekten hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?