- 6 Nisan 2015
- 32
- 11
- 88
- 42
- Konu Sahibi yyeessiimm
-
Fiyat eğer öğretmen iyi ise normal. 250 den aşağı bulmanız imkansız. Etüt düşünebilirsiniz özel ders yerine.Arkadaşlar merhaba 8 sınıfa giren kızım var bu sene LGS sınavına girecek dershaneye 4500 TL ödedik ama matematik dersi yeterli değil özel ders hocası çok iyi Fakat haftalık 4 saat için 350 TL istiyor ben 2500 TL maaşla çalışan bir bayanım aylık 1800 lira eğitim için harcamak beni bayağı düşündürüyor ama başka çarem yok siz olsanız ne yapardınız
Arkadaşlar merhaba 8 sınıfa giren kızım var bu sene LGS sınavına girecek dershaneye 4500 TL ödedik ama matematik dersi yeterli değil özel ders hocası çok iyi Fakat haftalık 4 saat için 350 TL istiyor ben 2500 TL maaşla çalışan bir bayanım aylık 1800 lira eğitim için harcamak beni bayağı düşündürüyor ama başka çarem yok siz olsanız ne yapardınız
kendiniz calistirin evde bence,
hem cocuga da cok yuk degil mi,
okul dersane, bir de ustune ozel ders.
yaziktir yahu.
Hem neden baska careniz yokmus, neticede bu dersleri biz de gorduk zamaninda degil mi, kiziniza siz destek olun.
delirdin zaar
sen calistirma, kocisin calisirsin nolur
ya 8. sinif matematigi, ne kadar zor olabilir ki
1 seneliğine sonuçta yani okul zaten 8-9 ay, bu eğitim yılı için vereceğiniz bir ücret sadece. Güzel öğretiyorsa hiç dert etmeyin bence değer. Her sene öğretmene ücret ödemeyeceksiniz seneye güzel bir liseye girer sizde sevinirsiniz :)Arkadaşlar merhaba 8 sınıfa giren kızım var bu sene LGS sınavına girecek dershaneye 4500 TL ödedik ama matematik dersi yeterli değil özel ders hocası çok iyi Fakat haftalık 4 saat için 350 TL istiyor ben 2500 TL maaşla çalışan bir bayanım aylık 1800 lira eğitim için harcamak beni bayağı düşündürüyor ama başka çarem yok siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?