Özel bölge hakkında

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.194
53
31
Herkese merhaba,
Nasıl anlatılır nasıl betimlenir bilmiyorum bu dert ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım. Internette buna benzer veya bunun ne olduğuna dair bir bilgi göremedim. Ve sizlere danışmak istedim.
Hiç uzatmadan başlayayım. Hanımlar gecem hafta vajinamda toplu iğnenin arkası büyüklüğünde şişlik farkettim. Sivilcedir diye düşündüm üzerinde durmadım fakat bugün dikkat ettiğimde biraz daha büyümüş olduğunu hissettim.
Tam olarak nerede yer alıyor derseniz de vajinanın iç kısmı değil de iç ve dış dudaklar bölgesinin arasında kalan klitorise yakın bir bölgede. Biliyorum biraz müstehcen bir anlatım oldu ama başka çarem yoktu . Çok evhamlı bir insanım bunu kendime dertte ettim çıban mı acaba diye düşündüm ama ona da emin olamadım.
Daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ? Bu ne olabilir ? Hastanelerin durumu da ortada acil olduğunu düşünmediğim müddetçe gitmek istemiyorum.

Hpv olabilir yani siğil. Bence en kısa zamanda cildiyeye gitmelisin. Eğer hpv yse ihmal edilmemesi gerek kansere kadar gidebiliyor çünkü. Tabii baska birşey de olabilir bilemeyiz.

Antibiyotik veriyorlar bazen bana da oluyor. Islak kaldıysa mikrop kapmıştır ya da enfeksiyon olmuştur yanlış temizleme yöntemi kaynaklı. Endişe etmeyin geçiyor. Batma, acıma falan da yapar. Su için bol bol. Su değdirmeyin, peçeteyle silin tuvalet sonrası. Geçmezse gidersiniz doktora.

Buradan nasıl anlarız
Verilebilecek bilgileri verdim zaten fotoğraf aramayacağıma göre ? Ayrica buradan doktor arayıp teşhis konulmasını beklemedim. Başına gelen benzer problemleri yasayan var mı ulaşmak istedim. Keza sizden sonra yorum yapan insanlar da bu yönde oldu.

Şu dönemde bol su ile yıkadım iyi kurulayamamış olabilirim. Dediğinize dikkat edeceğim çok teşekkür ederim

Kendiliğinden geçebilecek bi şey olduğunu sanmıyorum artık poliklinikler hasta kabul etmeye başladı bir doktora görünün . Durumunuz varsa özel kliniğe gidin . Buradan sadece tahmin edilebilir

Bende çok oluyor ağdadan sonraki haftalarda özellikle.
Çıban değil ama yağ bezesi gibi. Eğer acısına dayanıp patlatırsam incecik kıl çıkıyor içinden. Sizdekide öyledir belki. Farkı anlarsınız zaten.

Hpv olabilir yani siğil. Bence en kısa zamanda cildiyeye gitmelisin. Eğer hpv yse ihmal edilmemesi gerek kansere kadar gidebiliyor çünkü. Tabii baska birşey de olabilir bilemeyiz.
Görsellere baktım fakat yapı olarak benzetemedim. Benimki daha çok sivilce görüntüsünde

Ben sivilce olup olmadığını anlamak için uç çıkacak mı diye bekledim ama o da olmadı

Görsellere baktım fakat yapı olarak benzetemedim. Benimki daha çok sivilce görüntüsünde
O bölgeyi ağda ile temizliyorsanız belki kıldan dolayı olmuştur. Pandemi olmayan hastane polikliniklerine gidebilirsiniz dikkatli olarak. Biraz bekleyin normal sivilceyse zaten düzelir uzun sürerse muhakkak gidin.

Sayfamdaki şeyleri okumanızı öneririm. Eğer hpvyi internetten araştırırsanız kanser olmus gibi strese girersiniz emin olun.

Canm geçmiş olsun hpv vs değilsin öncelikle onu soyliyim elledigin şey örnek veriyorm pirincten küçük ama yapı olarak pirinç gibi sert bir şey sanırım. Doktora gtmeden bekle büyüme olursa gidersin yüzde doksan gececektir önce takibi kendin yapacaksn çok elleme

Arkadasn dediği gibi ama bazıları büyumeden geçiyor o yüzden önce beklemeni tavsiye ederm korkulacak birşey yok takip gerekli

Pardon da fotoğraf isteyen mi oldu ? Polemik yaratmak için yazmadım Buradan anlayamayız dedim. Biri çıkar benim oldu kıl dönmesiymiş der, biri çıkar benim oldu et beni der. Ama belki sizinki hpv. Ve bunu doktor bile ancak test ile anlar. Üzerinde durulacak ihtimalleri Google da size söyler zaten . Ama buradan yazılanlar sizi yanlış da yönlendirebilir gereksiz telaş ya da gereksiz rahatlığa sürükleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…