Özel bölge hakkında

Rahim sarkmasida olabilir en uc ornek olarak. Et gibi gözükür erkek testisi gibi biraz aslında. Zamanla bakalım daha büyürlerse korona morona demeden gidin doktora

benim o bolgemdeki sivilceler uç vermiyor ve çok sert oluyor sıkıyorum yağlı beyaz bir şey çıkıyor sizinkide öyle olmasin ama bir kaç gün sıksamda bir sey cikmiyor kendi büyüyor sonra sıkabiliyorum sıkarak boşaltıyorum geçiyor

Zaten suyla yıkamanız hata o yapmıştır
Küçüklüğümden befi suyla yikar kurularim her lavoba ziyareti sonrasi böyle bir şey duymadim. Sadece silmek yeterli olmaz ki okey şampuan temizleyici kullanmıyoruz ph içinde susuz yo yo yoo

Selam öncelikle müstehcen bir anlatım olmadı . Vajina da elimiz kolumuz gibi bir bölgemiz. Siğil olabilir ya da bakteriyel bir durum olabilir. Öncelikle oraya jilet ya da ağda değdirme ki eğer hpv ise yayılabilir . onun dışında büyüyorsa muhtemelen sivilce değil bence direk jinekoloğa gidebilirsin. Smear önerecektir.Zaten smear için altı ayda bir her kadının gitmesi ve baktırması gerekiyor yani rutinin olmalı. Şuan corona yüzünden gidemem dersen dediğim gibi oraya jilet falan vurmave beslenmene dikkat et ama mutlaka doktora git ki aklında şüphe olmasın. Hpv olabilir ama korkulacak bir durum yok . Hpv ise tedavisi var ve gelip geçici bir enfeksiyon :)

Pirinçten küçük değil maalesef. Bir miktar daha büyük ama bir bezelye tanesi kadar da değil

Corona muhabbetinden dolayı çok korkuyorum hastaneye gitmeye.

Mecbur kaldığımız zaman gideceğiz hastaneye. Ben geçen hafta üniversite hastanesine götürdüm sokağa çıkması yasak, kronik rahatsızlığı olan ablamı kontrolleri için. Mecburduk, önlemimizi aldık gittik. Bir çok özel hastane hasta kabul ediyor şu an. Çok tedirginseniz özel muayenehane tercih edin.

Merhaba kıl kökü iltihaplanmasi oluyor genelde o kucuk seyler,

Benzer durum bir defa başıma geldi. İç sivilce gibi bir şeydi dokunduğumda bayağı sızladığını hayırlıyorum, kısa sürede geçti. Bir kaç güne geçmezse ihmal etmeyin.

Canım ona batık diyoruz biz halk arasında bahsettigi yer kıl çıkabilecek bi yer degil bence

Tek bir taneyse dert etme gecer. Hpv olsa bir kac yerde olur. Aci batma akıntı vs sikayetlerin olursa git. Minicik 1 tane sivilceyi de doktor da anlamaz zaten bosver su donemde. Beklemede kal.

Basit bir kil donmesi de olabilir mesela adet donemlerimden onceki gunler hep cikar bende de. Vucuttaki yag orani fazla oldugundan demisti doktorum. İlk basta agrili sert bir sislik birkac gün sonra iltihap vererek bosaliyor sivilce. Boyle de cok acik anlatim oldu ama sonuc olarak internetten arastirmayin bazen bende bakiyorum o kadar negatif yazilar varki yarina cikamicak gibi Allah korusun. Biraz durumlar duzelince doktora gidersiniz gecmis olsun

Ara ara bana da oluyo. Kıl dönmesi olabilir. Ya da sivilce çıkıyo olabilir. İlk zaman minik oluyo dediğin gibi sonra şişip bir iki gün sonra iniyo o şişlik sanırım irin topluyo ya da ellenince falan şişip sonra iniyor. Bende de oldu bikaç kez korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

kıl dönmesidir çoğu arkadaşın dediği gibi anlatiminizda o yönde hassas bir bölge olduğu için canınız yanar ama patlar ve geçer

Ben de oyumu bartholin kisti’nden yana kullanıyorum tarif ettiğiniz bölgede çünkü o. İnternete yazıp görsellere bakabilir misiniz benziyo mu

hpv gelip geçici mi ??? bende araştırıyorum yok kanser yok bilmem ne.benim sorun ağzımda (küçük dilin yanında ama bazen arkasına kaçıyor)papilloma çıktı yalnışta telafuz edebilirim.görsel atarım.hamileyim diye almıyorlar ve ben günlerdir kendime zehir ediyorum hayatı

Eklentiler

• BB98E70D-7BBC-48E0-904D-745A0507388B.webp
    12 KB · Görüntüleme: 138
Oral konuda hiçbir fikrim yok. Doktora gitmeniz gerekiyor. Hpv geçici bir enfeksiyon ama tedavi edilmesi gerekir. Normal bir durum anormal bir durum yok. Siz bağışıklığınızı güçlü tutun zararlı beslenmeyin.Vajinada zaten 1 tane çıkıntınız var ve emin de değilsiniz ne olduğu konusunda. Yapmanız gereken tek şey doktora gidip smear ve hpv dna testi yaptırmanız.Gerisi zaten kolay.

Anlattigi sey bartholin kisti galiba.Bende de var rahatsizlik vermdegi icin duruyo oyle.Dr buyurse ve rahatsizlik verirse gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…