- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Şu dönemde bol su ile yıkadım iyi kurulayamamış olabilirim. Dediğinize dikkat edeceğim çok teşekkür ederim![]()
Zaten suyla yıkamanız hata o yapmıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu dönemde bol su ile yıkadım iyi kurulayamamış olabilirim. Dediğinize dikkat edeceğim çok teşekkür ederim![]()
Küçüklüğümden befi suyla yikar kurularim her lavoba ziyareti sonrasi böyle bir şey duymadim. Sadece silmek yeterli olmaz ki okey şampuan temizleyici kullanmıyoruz ph içinde susuz yo yo yooZaten suyla yıkamanız hata o yapmıştır
Selam öncelikle müstehcen bir anlatım olmadı . Vajina da elimiz kolumuz gibi bir bölgemiz. Siğil olabilir ya da bakteriyel bir durum olabilir. Öncelikle oraya jilet ya da ağda değdirme ki eğer hpv ise yayılabilir . onun dışında büyüyorsa muhtemelen sivilce değil bence direk jinekoloğa gidebilirsin. Smear önerecektir.Zaten smear için altı ayda bir her kadının gitmesi ve baktırması gerekiyor yani rutinin olmalı. Şuan corona yüzünden gidemem dersen dediğim gibi oraya jilet falan vurmave beslenmene dikkat et ama mutlaka doktora git ki aklında şüphe olmasın. Hpv olabilir ama korkulacak bir durum yok . Hpv ise tedavisi var ve gelip geçici bir enfeksiyon :)Herkese merhaba,
Nasıl anlatılır nasıl betimlenir bilmiyorum bu dert ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım. Internette buna benzer veya bunun ne olduğuna dair bir bilgi göremedim. Ve sizlere danışmak istedim.
Hiç uzatmadan başlayayım. Hanımlar gecem hafta vajinamda toplu iğnenin arkası büyüklüğünde şişlik farkettim. Sivilcedir diye düşündüm üzerinde durmadım fakat bugün dikkat ettiğimde biraz daha büyümüş olduğunu hissettim.
Tam olarak nerede yer alıyor derseniz de vajinanın iç kısmı değil de iç ve dış dudaklar bölgesinin arasında kalan klitorise yakın bir bölgede. Biliyorum biraz müstehcen bir anlatım oldu ama başka çarem yoktu . Çok evhamlı bir insanım bunu kendime dertte ettim çıban mı acaba diye düşündüm ama ona da emin olamadım.
Daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ? Bu ne olabilir ? Hastanelerin durumu da ortada acil olduğunu düşünmediğim müddetçe gitmek istemiyorum.
Pirinçten küçük değil maalesef. Bir miktar daha büyük ama bir bezelye tanesi kadar da değilCanm geçmiş olsun hpv vs değilsin öncelikle onu soyliyim elledigin şey örnek veriyorm pirincten küçük ama yapı olarak pirinç gibi sert bir şey sanırım. Doktora gtmeden bekle büyüme olursa gidersin yüzde doksan gececektir önce takibi kendin yapacaksn çok elleme
Corona muhabbetinden dolayı çok korkuyorum hastaneye gitmeye.
Merhaba kıl kökü iltihaplanmasi oluyor genelde o kucuk seyler,Herkese merhaba,
Nasıl anlatılır nasıl betimlenir bilmiyorum bu dert ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım. Internette buna benzer veya bunun ne olduğuna dair bir bilgi göremedim. Ve sizlere danışmak istedim.
Hiç uzatmadan başlayayım. Hanımlar gecem hafta vajinamda toplu iğnenin arkası büyüklüğünde şişlik farkettim. Sivilcedir diye düşündüm üzerinde durmadım fakat bugün dikkat ettiğimde biraz daha büyümüş olduğunu hissettim.
Tam olarak nerede yer alıyor derseniz de vajinanın iç kısmı değil de iç ve dış dudaklar bölgesinin arasında kalan klitorise yakın bir bölgede. Biliyorum biraz müstehcen bir anlatım oldu ama başka çarem yoktu . Çok evhamlı bir insanım bunu kendime dertte ettim çıban mı acaba diye düşündüm ama ona da emin olamadım.
Daha önce böyle bir problem yaşayan var mı ? Bu ne olabilir ? Hastanelerin durumu da ortada acil olduğunu düşünmediğim müddetçe gitmek istemiyorum.
Bende çok oluyor ağdadan sonraki haftalarda özellikle.
Çıban değil ama yağ bezesi gibi. Eğer acısına dayanıp patlatırsam incecik kıl çıkıyor içinden. Sizdekide öyledir belki. Farkı anlarsınız zaten.
hpv gelip geçici mi ??? bende araştırıyorum yok kanser yok bilmem ne.benim sorun ağzımda (küçük dilin yanında ama bazen arkasına kaçıyor)papilloma çıktı yalnışta telafuz edebilirim.görsel atarım.hamileyim diye almıyorlar ve ben günlerdir kendime zehir ediyorum hayatıSelam öncelikle müstehcen bir anlatım olmadı . Vajina da elimiz kolumuz gibi bir bölgemiz. Siğil olabilir ya da bakteriyel bir durum olabilir. Öncelikle oraya jilet ya da ağda değdirme ki eğer hpv ise yayılabilir . onun dışında büyüyorsa muhtemelen sivilce değil bence direk jinekoloğa gidebilirsin. Smear önerecektir.Zaten smear için altı ayda bir her kadının gitmesi ve baktırması gerekiyor yani rutinin olmalı. Şuan corona yüzünden gidemem dersen dediğim gibi oraya jilet falan vurmave beslenmene dikkat et ama mutlaka doktora git ki aklında şüphe olmasın. Hpv olabilir ama korkulacak bir durum yok . Hpv ise tedavisi var ve gelip geçici bir enfeksiyon :)
Oral konuda hiçbir fikrim yok. Doktora gitmeniz gerekiyor. Hpv geçici bir enfeksiyon ama tedavi edilmesi gerekir. Normal bir durum anormal bir durum yok. Siz bağışıklığınızı güçlü tutun zararlı beslenmeyin.Vajinada zaten 1 tane çıkıntınız var ve emin de değilsiniz ne olduğu konusunda. Yapmanız gereken tek şey doktora gidip smear ve hpv dna testi yaptırmanız.Gerisi zaten kolay.hpv gelip geçici mi ??? bende araştırıyorum yok kanser yok bilmem ne.benim sorun ağzımda (küçük dilin yanında ama bazen arkasına kaçıyor)papilloma çıktı yalnışta telafuz edebilirim.görsel atarım.hamileyim diye almıyorlar ve ben günlerdir kendime zehir ediyorum hayatı![]()
Ay ilahiCanım ona batık diyoruz biz halk arasındabahsettigi yer kıl çıkabilecek bi yer degil bence