• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Bi alyans olmalı

işten çok vaktim olmuoo canım yaa şimdilerde sözdü nişandı derken daha çok bakmaya başladım siteyee..

heyecanda çok streste!
nasıl yetişecek nasıl karar vericem stresi var bendee :bbo:
sözümde çok apar topar olmuştu. bu sefer nişana 1 ay var amaa yüzük için nasıl karar vercem bilmioorum

heyecanda çok streste!
nasıl yetişecek nasıl karar vericem stresi var bendee :bbo:
sözümde çok apar topar olmuştu. bu sefer nişana 1 ay var amaa yüzük için nasıl karar vercem bilmioorum

Hımm aslında hiç stres yapma neler hazır bilmiyorum
Ben biraz aile içinde 7 aylık gibiyimdir herşey çok önceden olmalı :jeyyar:
Kıyafet falan hazır mı+bohça olacak mı alyans en fazla 2 gününü alır sengözlerimebaksanab

kuyumcum hiçte ölee 2 gün demioor valaa spdeeycim. 15 günde ancak teslim ederim dedi. kıyafet ve alyans işi var iştee.. kıyafet içinde 3-4 gün gezsem yeter bulurumda. alyans çok sevioorum ben. beğenerek kullancağım bişey olsun diyee titiz davranıoorum.

kuyumcum hiçte ölee 2 gün demioor valaa spdeeycim. 15 günde ancak teslim ederim dedi. kıyafet ve alyans işi var iştee.. kıyafet içinde 3-4 gün gezsem yeter bulurumda. alyans çok sevioorum ben. beğenerek kullancağım bişey olsun diyee titiz davranıoorum.

15 gün mü :roflol::roflol: uyuşuk bi kuyumcu ozaman.
Bizimde mesela kapalıçarşıdan oldu benim altın sözlümün gümüş adam tanıdık diye.
kendisi yeniden parmak ölçünüze göre yapıcam dedi yaptı bide onlar pırlanta taş için bi yere yolladı 2 gün sonra aldım. yerimseniben
El işçiliği ne olursa olsun çok uzun bence 15 gün

anlamadım ki bendee bilmiyorumkismile
nasıl olsa beğenip yaptırtcam zaten.. ha şimdi ha nişana yakın ne farkeder

bi arkadaşıma ankaradan almıştık çok gezmiştik...
hanii model bakmaya çıkabilsem kuyumculara yinee fikrim olur. çıkamayınca bnde internete adadım kendimii

anlamadım ki bendee bilmiyorumkismile
nasıl olsa beğenip yaptırtcam zaten.. ha şimdi ha nişana yakın ne farkeder

Ne zaman istersen canım
ama 15 gün süre çok uzun onu demek istedim istersen son 15 gün kala yaptır.
Bu senin nişanın tüm herşey de senin istediğin gibi olabilir yerimseniben

Yanlış hatırlamıyorsam bu başlıkta bir alyans vardı; 2 alyans üstüste konulunca "AŞK" yazısı çıkıyordu.

Şu an linkler ölmüş resimler görünmüyor, başlık sahibi arkadaş veya başkasında o alyansın resmi varsa, tekrar yüklerse sevinirim.....

Merhaba başlık bana ait ama ben özellikle düz alyans istiyordum aralarda resim ekleyen arkadaşlar olduğu ise bilmiyorum" ASK " için bakarım bulursam eklerim

Merhaba başlık bana ait ama ben özellikle düz alyans istiyordum aralarda resim ekleyen arkadaşlar olduğu ise bilmiyorum" ASK " için bakarım bulursam eklerim
Canım bir de buna bak :1rolleyes: $6170alyans2zr9.jpg

Back