• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Bi alyans olmalı

1262.jpg

çok güselmişş yaa:lepi:

kızlar .. ben de önümüzdeki aya kalmadan sözlenicem allah kısmet ederse .. ama hani sözde tek taş takılıyor ya .. ben onu pırlanta diilde yeşil yeşil zümrüt istiyorum .. acaba söz yüzüğünün illajki pırlanta olması şatmı ? yani söz yüzüğü belli olmazmı yeşil olursa .. beyaz altın üstüne zümrüt benim istediğim yüzükler ..

speedy canım seni çok iyi anlıoorum. bende el işi yüzük istioorum. çok güzel oluoolar gerçekten! 1 ay var benim nişanıma ama kuyumcu 15 günde teslim ederiz modeli beğenin yeter dedi. çok kararsız kaldım bende nasıl karar vercem bilmioorum.
el işi yüzükler çok güzel oluooo yaaaaaa:lepi:

aldım canım aslında kuymcuya gidince karar değiştirdim el işi ile normal yüzük arasında çok fark ediyor
Bide el işi boşa para gibi oluyor ömürlük ama işte :jeyyar:

çok güzelmiş. güle güle kullancanım. hem diğer modeller göre daha kullanışlı. bende bi heves kalın almıştım şimdi günlük takamıyorum sıkılıyorum. anca bir yere filen gittiğimizide.

kaydirigubbakcemile4
çok güzelmiş. güle güle kullancanım. hem diğer modeller göre daha kullanışlı. bende bi heves kalın almıştım şimdi günlük takamıyorum sıkılıyorum. anca bir yere filen gittiğimizide.

Bende kalın istedim aslında alyansımı ama baktım güzel olmadı.
Şimdi de ne çok ince nede çok kalın eee bide arkaya tek taş falan gelince ancak oluyor.
Hatta söz yüzüğüm ile tek taşımı sol parmağa düşünüyorum nişan alyanzmıı tek takınca daha güzel oluyor delikafadulden

güzel günler kullan inşş canım!:nazar:
el işleri dediğin gibi pahalı oluoo ama çok beğenioorum ben.
bakalım araçtırıoorum bendeee bilmiyorumkismile

elinde denemeden bu model deme ama canım aynı olmuyor çünkü
eee bakıyorsun mükemmel ama bi takıyorsun parmagına kötü bide kalın alma cidden.
Sıkılırsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
senn ne zaman bu arada ohaoldumsmile

benim nişanıma tam 1 ay var. 13 haziranda olcak inşş! devamlı gittiğimiz bi kuyumcumuz var. ona yaptırcaz ama önceden denemek gibi bi şansım olur mu bilmioorum. geçen hafta fikir alıyım diee gitmiştim. ellerinde çok az yüzük vardı.
beğendiğim yüzüğün elimde nasıl duracağını takınca görcem sanırım :bbo:

Back