Gelinlik Ayakkabısı özel ayakkabı

ilke84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
191
0
96
Kocaeli
Merhaba benim ayaklarım ufak olduğu için ayağıma göre ayakkabı bulamıyorum özel yaptırmam gerekiyor bana uygun fiyatla kocaeli, istanbul , adapazarında beğendiğiniz ayakkabı yapan yerleri söyleyebilirmisiniz acaba ne olurrr yardım edinnn

kadıköy, altıyolda boğa çevresindeki ayakkabıcılar 70-80 liraya özel ayakkabı yapıyorlar...

Evet ben de Kadıköy'de özel yaptırdım gelin ayakkabımı
Gercekten çok kaliteli ve rahat oldu tavsiye ederim

bende dün adapazarına gittim sipariş verdim cumartesi günü elime gelicek ayakkabılarım hemde en kolayı bundan sonra internetten bulduğum modelelri göndericem kalıp onda olduğu için yapıp bana göndericek fiyatıda çok uygun isteyenleri ona yönlendirebilirim çünkü ben çoookk uğraştım bulma için diğer kızlar uğraşmasın bari :)

Ben de tam tersi büyük numara ayakkabı bulamıyorum.. Düzce'de yaşıyorum.Adapazarı'nda sipariş üzerine mi yaptırılıyor ?

Ben de tam tersi büyük numara ayakkabı bulamıyorum.. Düzce'de yaşıyorum.Adapazarı'nda sipariş üzerine mi yaptırılıyor ?

evet arkadaşım büyük numarada yapıyorlar eğer bundan önce ayakkabı yaptırdıysan kalıbını tam olarak biliyorsan telefonla konuşursun modelinide gönderirsin eğer gitme durumun yoksa ama varsa bence 1 saat atla git oradan ayakkabılarda var onlarıda görürsün ben umutluyum hiç kimse bana bu kadar güven vermemiştiki adapazarındaki inan bütün ayakkabıcıları dolaştım :)

arkadaşlar yarın yaptırdığım ayakkabılarım geliyor sonunda kavuşucam onlara çok mutluyum yaaa

ayy canım benim çok teşekkür ederim sen naptın ayakkabı işini halettinmi

aynı sorun bendede var 33 numara giyiyorum malesef ıstedıgım gıbı gelınlık için bır ayakkabı bulamadım mecbur yaptırdım keske tr de 35 degılde 33den baslasa su bayan ayakkabılarıD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…