Özel arac ile köpeği nasıl götürebiliriz

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
iyi aksamlar arkadaşlar, bu defaki dert değil ama önemli :)) büyük bir köpeğimiz var özel araç ile 8 saatlik yola götürcez, fakat nasıl götürceğimizi bilmiyoruz bu konuda yardımcı olabilir misiniz

iyi aksamlar arkadaşlar, bu defaki dert değil ama önemli :)) büyük bir köpeğimiz var özel araç ile 8 saatlik yola götürcez, fakat nasıl götürceğimizi bilmiyoruz bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Uzun yola alisik degilse kusma ihtimali var bu yuzden fazla mama vermeden yola cikarin. Her molanizda dolastirin su ve az mama takviyesi yapin. Asla molada arabada yalniz birakmayin

Uzun yola alisik degilse kusma ihtimali var bu yuzden fazla mama vermeden yola cikarin. Her molanizda dolastirin su ve az mama takviyesi yapin. Asla molada arabada yalniz birakmayin
Çok teşekkür ederiz bunları hiç bilmiyorduk ilk kez gitcez uzun yola, uyutup götürün demişlerdi konuda istemiyoruz

Çok teşekkür ederiz bunları hiç bilmiyorduk ilk kez gitcez uzun yola, uyutup götürün demişlerdi konuda istemiyoruz
Asla oyle bisey yapmayin. Baslarda one gelmek isticektir. Buyuk cinsse sorun olucaktir ama bi sure sonra arka bosluga yatar uyuklar sersemler zaten. Ama molalarda mutlaka dolastirin onunda temiz havaya kan akimina ihtiyaci olucaktir

Asla oyle bisey yapmayin. Baslarda one gelmek isticektir. Buyuk cinsse sorun olucaktir ama bi sure sonra arka bosluga yatar uyuklar sersemler zaten. Ama molalarda mutlaka dolastirin onunda temiz havaya kan akimina ihtiyaci olucaktir
Yok onu asla yapmak istemem zaten, hiç tecrübemiz olmadığı için ilk kez götürcez uzun yola, incinsin istemiyoruz çok değerli bizim için

Üç ay önce köpeğimizle 10 saatlik yoka çıktık.Asla sakinleştirici vermenizi önermem çünkü uyum sağlıyorlarlar.arada durup gezdirdik su verdik hiç sorun olmadı ıkı gün sonra da geri döndük gayet rahattı.

Çok teşekkür ederim aynen öyle yapalım, köpek çok çiş yapıyor araçta yapar mı acaba

Araç içi örtüler var. Ben netten sipariş etmiştim. Rahat ediyorum onunla. Ayrıca öne geçmesini de engelliyor. Sizinki kadar uzun yolculuk yapmadık gerçi. Şuna benzer bişey benimki.

Uzun yolculuk yapmadık ama sık sık mola verip hayvanı gezdirirseniz ve tuvalet için uygun ortamı sağlarsanız keyifsiz bir yolculuk olacağını sanmıyorum. Oturacağı yere bir şeyler serebilirsiniz. Köpekler araba yolculuğunu, camdan dışarıyı izlemeyi seviyor genel olarak :) Onu gözlemledim.

En hareketli köpek bile araba yolculuğunu sever, arka koltuğa oturtun, camı sadece kafası çıkacak şekilde aralayın, yanınıza su ve yemek kabını alın, molalarda karnını doyurur, suyunu içirirsiniz bir de tuvalet ihtiyacını görür misler gibi de yolculuk yapar, arabaya tuvaletini yapmaz ama şımarıklık ve sıcaktan bolca salya bırakacaktıro da sorun değil aracı iç-dış yıkamaya verirsiniz tertemiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…