Uzun yola alisik degilse kusma ihtimali var bu yuzden fazla mama vermeden yola cikarin. Her molanizda dolastirin su ve az mama takviyesi yapin. Asla molada arabada yalniz birakmayiniyi aksamlar arkadaşlar, bu defaki dert değil ama önemli :)) büyük bir köpeğimiz var özel araç ile 8 saatlik yola götürcez, fakat nasıl götürceğimizi bilmiyoruz bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Keşke dursa cok hareketli bi Paşamız var:)Kopeklerin cogu arac yolculugunu seviyor zaten. Onun oldugu taraftan cami acin, kafasini cikartip dilini sallaya sallaya gidersiniz
Çok teşekkür ederiz bunları hiç bilmiyorduk ilk kez gitcez uzun yola, uyutup götürün demişlerdi konuda istemiyoruzUzun yola alisik degilse kusma ihtimali var bu yuzden fazla mama vermeden yola cikarin. Her molanizda dolastirin su ve az mama takviyesi yapin. Asla molada arabada yalniz birakmayin
Keşke dursa cok hareketli bi Paşamız var:)
İnşaallah öyle gider yaramaz:) çok tesekkürlerSorun olacagini sanmiyorum. Arada durup cisini kakasini yaptirirsiniz hem kendiniz dinlenmis olursunuz. Kedi olsa sıkıntı ama köpekle rahat olur diye dusunuyorum
Ama gerçekten çok yaramaz, tanımayan yok:)) inşaallah gider normalde hayvanlardan çok korkan biriydim bu paşayla alıstım çok , hayvan bakmak kadar huzur verici bişey yokmuş yavru bi köpek edindim şimdide:)Totosunu yerim onun, bi sure sonra sakinlesir tahminim
Asla oyle bisey yapmayin. Baslarda one gelmek isticektir. Buyuk cinsse sorun olucaktir ama bi sure sonra arka bosluga yatar uyuklar sersemler zaten. Ama molalarda mutlaka dolastirin onunda temiz havaya kan akimina ihtiyaci olucaktirÇok teşekkür ederiz bunları hiç bilmiyorduk ilk kez gitcez uzun yola, uyutup götürün demişlerdi konuda istemiyoruz
Yok onu asla yapmak istemem zaten, hiç tecrübemiz olmadığı için ilk kez götürcez uzun yola, incinsin istemiyoruz çok değerli bizim içinAsla oyle bisey yapmayin. Baslarda one gelmek isticektir. Buyuk cinsse sorun olucaktir ama bi sure sonra arka bosluga yatar uyuklar sersemler zaten. Ama molalarda mutlaka dolastirin onunda temiz havaya kan akimina ihtiyaci olucaktir
Çok teşekkür ederim aynen öyle yapalım, köpek çok çiş yapıyor araçta yapar mı acabaÜç ay önce köpeğimizle 10 saatlik yoka çıktık.Asla sakinleştirici vermenizi önermem çünkü uyum sağlıyorlarlar.arada durup gezdirdik su verdik hiç sorun olmadı ıkı gün sonra da geri döndük gayet rahattı.
Yok yapmaz arada mola verip çıkarın köpekler oturdukları koltuğa yapmaz zatenÇok teşekkür ederim aynen öyle yapalım, köpek çok çiş yapıyor araçta yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?