O topiği henüz okumadım ama okumaya fırsat bulur bulmaz, inşallah oraya da benzer bir yorum yazarımÇok güzel bir mesaj vermişsiniz. Bu mesajı diyanet işleri başkanının ramazanla alakalı söyledikleri konu başlığına da taşırsak işte gerçek tarafsızlık ve hoşgörü olur değil mi?
Hayırlı ramazanlar.
oradada diyanet işleri başkanının altına verilen lüx arabadan bahsediliyorduO topiği henüz okumadım ama okumaya fırsat bulur bulmaz, inşallah oraya da benzer bir yorum yazarım
O topiği henüz okumadım ama okumaya fırsat bulur bulmaz, inşallah oraya da benzer bir yorum yazarım
Hmmm verilsin, beni ilgilendirmiyor, alan insan içine sindirdiği sürece herkes kendi bilir, asıl burda konuşulması gereken aslında, mevzu Özcan Deniz olunca cebindeki parayı sorgulamak, Din Adamı olunca size ne denmesi, duruma göre şekilleniyor insanlar, işte bu garip.oradada diyanet işleri başkanının altına verilen lüx arabadan bahsediliyordu
bencede sen başbaşa bıraksan birbirimizi polimikle öldüredebilirizHmmm verilsin, beni ilgilendirmiyor, alan insan içine sindirdiği sürece herkes kendi bilir, asıl burda konuşulması gereken aslında, mevzu Özcan Deniz olunca cebindeki parayı sorgulamak, Din Adamı olunca size ne denmesi, duruma göre şekilleniyor insanlar, işte bu garip.
Şu kapattığım topiği de okudum, orda da konu Hülya Avşar'la Hatipoğlu'na kadar dayanmış
Ilahi sizler Adamı öldürürsünüz
bencede sen başbaşa bıraksan birbirimizi polimikle öldüredebiliriz
ramazan ayı sadizim duygularını törpülesin munecim arada heyheyler geliyor sana
Yok korkmayın başbaşa bırakmam, ay bu Ramazan pek bir pamuk modunda başladım, bakalım hayırlısı, Evren içimizde deyip kollarımı yukarı kaldırarak kalp yapıyorum, eşimin tezine göre Ramazan ayında böyle yaparak daha bir sevgi ve hoşgörü dolarmış içimiz
Pide almaya bile hadi Hayatım kalp kalp diyerek gittik
Bana mıramazan ayı sadizim duygularını törpülesin munecim arada heyheyler geliyor sana
ben takılmak için yazıyorum seninki kolay iş değil,konuda çok tartışma var diyelim sen kapatıyorsun,filmin en heyecanlı yerinde kopmuş gibi oluyorBana mıSizler profilime yazdıklarıma bile öfke diyorsanız ben ne yapayım
Valla bazen kapatmak en iyisi oluyor, ki tartışmaya dönen konular kapatılır kurallar gereği.ben takılmak için yazıyorum seninki kolay iş değil,konuda çok tartışma var diyelim sen kapatıyorsun,filmin en heyecanlı yerinde kopmuş gibi oluyorama kapanması daha hayırlı tabii,tartışmanın sonu yok sanırım
yazıları görüyoruz kız ne o kocaman yapıyorsun görünsün diyemiIşte bunlar hep Ö.Deniz'in müstehcen, izlemeye dahi utandığımız Cocacola reklamını unuturup, yeniden halkın gözüne girme çabası