Ozan Luay Abbas rinoplasti

floraldream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
119
44
98
30
Merhaba ozan luay abbas hakkında hiç
Bilgi bulamıyorum kendisine opere olanlar var mı varsa süreç paylaşabilir mi instagram paylaşımlarını beğendim doktorun falan çok az paylaşım var

Merhaba ozan luay abbas hakkında hiç
Bilgi bulamıyorum kendisine opere olanlar var mı varsa süreç paylaşabilir mi instagram paylaşımlarını beğendim doktorun falan çok az paylaşım var
Merhaba... aynen ben de aylardir ozan beyi takipteyim... yaptigi burunlar da harika.. reklamdan ziyade isiyle on planda olmayi hedefliyor benim anladigim... bu bana daha samimi geliyor.. ben randevu alip gidicem en kisa zamanda..pandemiden dokayi oteliyorum biraz daha...

Merhaba... aynen ben de aylardir ozan beyi takipteyim... yaptigi burunlar da harika.. reklamdan ziyade isiyle on planda olmayi hedefliyor benim anladigim... bu bana daha samimi geliyor.. ben randevu alip gidicem en kisa zamanda..pandemiden dokayi oteliyorum biraz daha...
Merhaba giderseniz buraya da yazın lütfen.Kesinlikle yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum kalkık kavisli isteyeni bilmem ama doğal burun isteyenler için çok iyi bir doktor bence.Hastalarını takibinin de çok iyi olduğunu söylüyorlar.Sosyal medyayı aşırı aktif kullanmıyor ondan pek bilinmiyor bence buralarda ama değerlenmeden ol diyor bir tarafım :D

Benim için en önemli şey doktorun yaptığı işin arkasında durması çünkü herkeste aksilikler olabiliyor en iyi doktorda bile operasyon sonrası bana arkasını dönecek bir doktor istemiyorum.Ozan bey bu konuda bana inanılmaz güven verici görünüyor hastalarının hepsini takip ediyor instagramda ama paylaşım az keşke daha çok resim paylaşılsa.

Merhaba giderseniz buraya da yazın lütfen.Kesinlikle yaptığı burunları ben de çok beğeniyorum kalkık kavisli isteyeni bilmem ama doğal burun isteyenler için çok iyi bir doktor bence.Hastalarını takibinin de çok iyi olduğunu söylüyorlar.Sosyal medyayı aşırı aktif kullanmıyor ondan pek bilinmiyor bence buralarda ama değerlenmeden ol diyor bir tarafım :KK70:
Ben de beklemeyecegim artik gitmek icin...

Merhaba. Ben burun ameliyatı değil başka bir ameliyat oldum Ozan hocaya. Süreçte samimiyeti, güleryüzü ve tabiki hekimlik bilgi ve becerisinden çokkkkk memnun kaldım.Aklınıza ne takılırsa rahatlıkla sorabileceğiniz, ameliyat sonrası da itinayla takip eden bir doktor. İyi ki karşılaşmışım dediğim doktorumdur.

Ben ozan beye oldum ve burnumu mahvetti tüm olan kemeri almış ve burnum dapdar oldu isteyenlere fotoğraf atabilirim

Back
X