Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonra bir sigara yakıp atarsın kendini balkona, başını kaldırıp gökyüzüne bakarsın... Ve daha önce bilmem kaçın kez söylediğin o cümle dökülür dudaklarından.. .''Nasip değilmiş''
Beni sakın yaralarına merhem yapmak için kullanma...Çünkü ben seni yeni bir yara açmak için değil, yarınlara yeni bir sayfa açmak için sevmek istiyorum...Birbirimize yara bandı değil,yarınlarımıza umut olalım..
Hayatı tek başına öğrenen bir kadını, hiç bir erkek yokluğuyla korkutamaz.. Çünkü böyle kadınlar varlıklarıyla boşluk dolduranlardan değil, yokluklarıyla boşluk yaratan güçlü kadınlardır..
Kaybetmek istemediğin bir kadını asla yokluğuna alıştıracak kadar yalnız bırakma..Bu kendi kendini cezalandırmak olur.. Bir düşünsene;Sensizliğe alışmış bir kadından daha kötü ne olabilir ki..
''Seviyorsan yanında ol..''
Ozan AĞRI // ''Sensiz O Kadar Bensizim ki'' Kitabından