Özafagus (yemek borusu) kanseri

Sizinle iletisime gecebilir miyiz, gecmisi simdi okudum. Eşiminde sanırım karacigerede sıcrama var yani yarın pet ct den sonra hersey belli olcak. Ama o kadar iyi ki masallah hicbir belirti yok eşimde. Nasıl olur diye konduramıyorum hala inanamiyorum. Anneniz en son kemoterapi goruyormus, neden vefat etti
Tabiki... Annem ameliyata girdiğinde karaciğere metastaz yaptığını söylediler ve tümörü alamadilar. Stend takıldı yemek borusuna. Vefat sebebi kalp durmasiydi annemin. 5. Kemoterapiden sonra yatağa düştü tamamen. Akli dengesi dahi gitti. Son haftalarında yatalak dahi olmustu. Yani kemoterapi herşeye yayılmasına sebep oldu . Her insanda aynı tepkiyi vermiyor maalesef. Size tavsiyem iyi bir doktor bulmanız .

B Balce42 yani tanı aldıktan 4 ay sonra vefat mı etti, çok üzüldüm inanın, basınız sagolsun. Sizi üzmeyecekse süreci paylasırmısınız, ne yapmalıyız ne yapmamalıyız adına

B Balce42 yani tanı aldıktan 4 ay sonra vefat mı etti, çok üzüldüm inanın, basınız sagolsun. Sizi üzmeyecekse süreci paylasırmısınız, ne yapmalıyız ne yapmamalıyız adına
Evet yani aldıktan 4 ay sonra . İnanın biz bile ne olduğunu anlamadık. Ameliyat olup tümörün alınması için hastaneye yatırdılar. Ameliyatta çok büyük olduğunu karaciğere sicradigini ve kemoterapi alıp kuculurse ameliyatin daha kolay olacgini söylediler. Ama bizden etrafımda kemoyalan hiç tanıdığım olmadığından dolayı nasıl bı sonuç alacağımızı bilemedik. Biz dusunduk ki bı kaç seans kemoterapi alırız. Sonra ameliyat olur kurtuluruz. Annnem de öyle zannetmisti zaten kabullenmemisti. Daha 50 yaşındaydı. Sonra seans karı almaya başladık annem elden ayaktan düştü çok zor bı surecti hiçbir şey yiyemiyor ya kusuyor yada sabahlara kadar uyumuyordu. Sizin için önemli olan kaçıncı evrede olduğunuz. Benim annem için çok geçti. Ve etrafımızda bize yol gösteren kimse yoktu.

Bunları yaşamış olmamız sizinde aynı süreci yasacaginiz anlamna gelmiyor. Dik durun dirayetli olun. İyi araştırın gerekirse doktor doktor gezin.

B Balce42 zaten yazmışsınız özür dilerim. Hangi sehirdesiniz , tavsiye etmeyeceginiz doktor var mı. Yasak mı bilmiyorum ama bana isterseniz yazın. Telnumaram. Beşyüz …

Son düzenleyen: Moderatör:
B Balce42 zaten yazmışsınız özür dilerim. Hangi sehirdesiniz , tavsiye etmeyeceginiz doktor var mı. Yasak mı bilmiyorum ama bana isterseniz yazın. Telnumaram. Besyuzyedi 656 99 96
Ben konyadaydim. Yani şu doktor kötü diyemem önemli olan sizinle nasıl ilgilendikleri ve açıkladıkları . Müsait oldugumda sizi arayacagim

Evet yani aldıktan 4 ay sonra . İnanın biz bile ne olduğunu anlamadık. Ameliyat olup tümörün alınması için hastaneye yatırdılar. Ameliyatta çok büyük olduğunu karaciğere sicradigini ve kemoterapi alıp kuculurse ameliyatin daha kolay olacgini söylediler. Ama bizden etrafımda kemoyalan hiç tanıdığım olmadığından dolayı nasıl bı sonuç alacağımızı bilemedik. Biz dusunduk ki bı kaç seans kemoterapi alırız. Sonra ameliyat olur kurtuluruz. Annnem de öyle zannetmisti zaten kabullenmemisti. Daha 50 yaşındaydı. Sonra seans karı almaya başladık annem elden ayaktan düştü çok zor bı surecti hiçbir şey yiyemiyor ya kusuyor yada sabahlara kadar uyumuyordu. Sizin için önemli olan kaçıncı evrede olduğunuz. Benim annem için çok geçti. Ve etrafımızda bize yol gösteren kimse yoktu.
Ahh gidene ah hanımefendi , anneniz en güzel yerlerdedir umuyorum. Ne desem boş, çok üzgünüm

X