Doğuma Hazırlık öz türkce veya türkce kiz isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aybala ismini çok beğenirim Ay gibi güzel hanım, demek. ece de çok güzel kraliçe anlamına geliyor Türkay veya ilkay da çok hoş:)

bilge..
ılgın..
inci.. inci ece.. bu güzel oldu :)
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. :)

Kizlar merhaba konu çok eski ama belki cevap veren olur...benim de kizim olacak inşallah esimle Turkce isim olarak Almila,Bigem,irmak ve aysima isimlerini dusunduk.kulağa hangisi daha güzel geliyor???fikirleriniz için teşekkürler simdiden

Bigem çok çok hoş, sohbet konusu da olur, isminin anlamı ne diye sorarlar :)

Bu dört isimden yalnızca Irmak çok güzel bir isim bence. İki ya da tek heceli ve bilindik isimleri seviyorum. Almila mı Almula mı problemi olur, ki benim kulağıma ikisi de hoş gelmiyor. Bigem anlaşılmayacak ve çocuğa hep zorluk çıkaracak bir isim. Aysima değil de Sima ismini severim.

Bende öz Türkçe olmasına dikkat ettim. Dora koymaya karar verdik kızımızın adını. Dağ zirvesi anlamina geliyor. Doruk kelimesi de buradan turemis. Eşim iki isim istedi. Uygun olsun diye Defne Dora olacak inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…