Doğuma Hazırlık öz türkce veya türkce kiz isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu konuyu gördüğüm iyi oldu teşekkür ediyorum arkadaşımıza

bende artık türkçe isim isteyenlerdenim çünkü yabancı isimlerin (arapça farsça vb. ) anlamlarını tam bilemiyoruz her site farklı anlam uyduruyor bunun için en iyisi anlamını bildiğimiz isimler
benim kızımın adı irem ve değiştirmek istiyorum ilk önce baktığımda cennet bahçesi olan isim şimdi birsürü anlamı oldu soğudum bu isimden ve değiştiricez
ben asya ismini çok beyeniyorum sanırım asya olucak ama yanına bi isim daha olsun diyorum tek olması diye. Karar veremiyorum sizde bi fikir söylermisiniz asya nın yanına hangi isim güzel olur :KK16:

bu arada bi tanıdığımın kızının adı da ÖZÜM size fikir olsun ben duduğumda çok değişik vegüzel gelmişti

ben de yaklaşık 2 ay sora 2.kızımı kucağıma alacağım inşallah..

ilk kızımın adı duru
2.kızıma da duygu ismini uygun bulduk.
duygu, duymaktan gelen türemiş bir Türkçe sözcük olsa gerek..

Bence bu isimden vazgeçmeyin.Kuzenimin kızının ismi.Şimdi 1buçuk yaşında miniğimiz.Gerçekten çok güzel bir isim.Ben de kız bebek bekliyorum ama yakınımda o isim olduğu için eledim mecburen :)

Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
aynı fikirdeyim seninle çoook içimize sindi.
siz düşündünüz mü isim?
merak ettim :KK23:

Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
aynı fikirdeyim seninle çoook içimize sindi.
siz düşündünüz mü isim?
merak ettim :KK23:

Kızımız olacağını 2 gün önce öğrendik biz :) şimdilik en gözde ismimiz Ada :) Onun dışında İpek, İnci, Yaren de seçenekler arasında. Tabi doğuma kadar daha çok fikir değişir kesin :)

Kızımız olacağını 2 gün önce öğrendik biz :) şimdilik en gözde ismimiz Ada :) Onun dışında İpek, İnci, Yaren de seçenekler arasında. Tabi doğuma kadar daha çok fikir değişir kesin :)

ismi netleştirince çok rahatladım.
adını söyleyerek sevmek çok güzel bi duyguymuş:13:

ismi netleştirince çok rahatladım.
adını söyleyerek sevmek çok güzel bi duyguymuş:13:

Ben de bir an önce karar verip dediğin gibi ismiyle sevmek istiyorum ama tam içimize sinen bir isim bulana kadar bir süre daha araştırırız herhalde :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Melis'inizi :)

bir isme karar vermek gerçekten çok zormuş. sadece "gökçe" ismi eşimle beğendiğimiz ortak isim.. ama ben "beste"yi de çok beğeniyorum sizce nasıl "beste"?

Evett kesinlikle oz türkçe olmalı bence de. Bizim de kizimiz olacak inşallah . Gökçe ve Bengü arasinda gidip geliyoruzz Gökçen ve bengisu da olabilir belki.karar veremedik bi türlü. Sizce?

kızım olsaydı Almıla koyacaktık anlamı da çok güzel :KK34: benim bebişim erkek olacakmış şimdi öz Türkçe erkek isimleri arıyorum :emir_bebek:

kızım olsaydı Almıla koyacaktık anlamı da çok güzel :KK34: benim bebişim erkek olacakmış şimdi öz Türkçe erkek isimleri arıyorum :emir_bebek:

Bebeğiniz sağlıkla doğsun... :-) Benim oğlumun adı UTKU, Türkçe kökenli bir isim, ben de buna dikkat etmiştim... Bir de kızım olursa eğer UMAY ismine sıcak bakıyorum...

X