- 8 Mart 2023
- 1.086
- 126
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Genelde ben kendimi çok eleştiren birisiyimdir yani kendi kendime yaparım bunu bi başkasıyla konuşmam. Çözemediğim şeyler var belki bana yardımcı olabilirsiniz diye ümit ediyorum. Ben alıngan birisiyim ve en ufak hareketleri falan kafaya takıyorum üzerime alınıyorum. Mesela dün ben eltim kayınvalidem oturuyoduk hiç işler yetişmiyo falan diye sohbet açıldı eltimde dedi benim de yetişmiyo diye orda kayınvalidem hemen senin çocuğun var dedi üst üste tekrarladı. Benim de çocuğum olmuyo o yüzden alınıyorum biraz yani şunu bekliyorum kv benim durumumu biliyo niye öyle konuşuyo sonra da diyorum ki kötü niyetle bana laf sokmak için demedi ki. Dün hep beraber oturuyoruz akşam kayınvalidem eltimde kalacağını söyledi eşimde kurbanın başında bekliyodu ben de kv de oturuyoduk kaynımdan için ne zaman gelecek falan yaptı akşam 11de gelecek dedi benim eşimde gece geç gelecekti ben dedim eşimi arayım erken gelsin bari dedim eltimle göz göze bakışıyolar hemen. Eltim yokken kv benle çok iyi eltim gelince onun üzerine çok düşüyo birdenbire böyle kendimi değersiz hissediyorum. Bende hep bir dışlanma korkusu var beni dışlarlar laf sokarlar kötü davranırlar diye korkuyorum. Ama eşimle iyim çok şükür ıstiyorum ki sadece kendi aileme odaklanıyım eltim miş kayınvalideymiş hiç aklımdan bile geçirmek bile ıstemıyorum takılmıyım hiç bişeylerine diyorum mutlu olmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum bu düşüncelerden çıkamıyorum bir türlü sizce napmalıyım yoksa çocuğum yok biraz boşum ondan mı bunlar normal mi acaba