Öz annem beni sevmiyor neden?

mmmmmmhhhsjdjccnxl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
3
0
6
Evliyim ve bir çocuğum var.Eşim uzakta çaliştıgı için ailemle kaldım.ama herseyı benden bekledıler yediğim lokma battı onlara.Herseyı ben karşıladığım halde beni ıstemedıler annem ise diğer kardeşlerimı tutuyo.Bende sinirlendım.Kendı evıme geldim ve annem beni hıc aramadı 1 aydır.Ne yapmalıyım?

Evliyim ve bir çocuğum var.Eşim uzakta çaliştıgı için ailemle kaldım.ama herseyı benden bekledıler yediğim lokma battı onlara.Herseyı ben karşıladığım halde beni ıstemedıler annem ise diğer kardeşlerimı tutuyo.Bende sinirlendım.Kendı evıme geldim ve annem beni hıc aramadı 1 aydır.Ne yapmalıyım?
Belki sizde de hata olmuş olabilir.Alinganlik yapmayın evlendikten sonra baba evinde bekar hayatı gibi yapamazsınız.Ciddi mesele yoksa fazla uzatmayın.Cok mecbur olmadıkça ailenize yatiliya gitmeyin.

Belki sizde de hata olmuş olabilir.Alinganlik yapmayın evlendikten sonra baba evinde bekar hayatı gibi yapamazsınız.Ciddi mesele yoksa fazla uzatmayın.Cok mecbur olmadıkça ailenize yatiliya gitmeyin.
Evimde tek kalmamak için yaptım bunu ama böyle oldu hep benı kullanmaya çalıştılar herseyı benden beklediler.En sonunda herseyı kesınce ben kötü oldum.

Cocugunuzla beraber gitmissiniz cok kalabalik olmustur annenlerin evi. Cocuklu bir kadin misafirim olabilir ama evimde surekli kalmasini ben de istemeyebilirim, kafa dinlemek istiyor insan evinde. Siz gidin diye sizi rahat ettirmemisler demek ki. Bir da isin maddi yonu var. Evin aylik fatura ve ihtiyaclarini net bir sekilde bilip bolusmek lazim. Sonucta misafirlige degil kalici gitmissiniz. Kira da odeniyorsa da ortak olunmali. Ben de simdi annemlerle yasamaya karar versem evet evlerinde bos oda var bana ama eminim ki hic istemezler. Alismislar artik, bensiz yasiyorlar 17 yildir. Bu beni sevmedikleri anlamina gelmez

Anneler hep sever.
Çok kırılmış olabilir mi?
Bence yeterince uzun zaman ayırabilirseniz çözülür konu :)

Sizi üzmek için söylemiyorum ama 1 ay nasıl aramaz bir anne çocuğumi.Hep böyle miydi,sonradan mı oldu?
Birade çok yanlız kaldığım zamanlar oldu bebekle çocuklarımla en rahat yer kendi evim,niye ailenizin evine gidiyorsunuz ki.Boşverin.Yanlızlık hissi çekiyorsunuz anlıyorum,kardeşlerle aranız nasıl veya yokmu çevrenizden birileri onlarla zaman geçirin takılmayın üzmeyin kendinizi

Bende dün böyle bir konu açmıştım, eşim şehir dışına gidiyor diye annemlere kalmaya gitmiştim 1 gece anca kalabildim geldim. Kırılmayın ama yanlış yaptığınız bir şey olabilir mi ? Uyumsuz ya da birilerini kıracak şekilde davranmış olabilir misin. 1 ay çok uzun bir zaman sen neden aramıyosun

Back
X