Anket oyunculuğu ve güzelliği konusunda hangisi güzel??

hangisi güzel??

• tuba büyüküstün

OY: 71 36,8%
  • beren saat

OY: 122 63,2%

• Ankete Katılan
    193
Beren Saat in Hatırla Sevgili filmden beridir takipcisiyim , her rolün hakkını veriyor , çok başarılı bir oyuncu , güzellik konusunda biraz kararsızım

güzellikte kesinlikle tuba büyüküstün ; boy ,pos endam farkı var herseyden önce.. ama oyunculukta son dönemlerdeki performansıyla beren diyorum ..

beren saat hem güzel hemde başarılı bir oyuncu a.s

Tabi ki de Beren Saat.

Güzellik konusunda ikisi de güzel olabilir ama oyunculuk da su götürmez gerçektir ki beren farkın da farkını atar.

Tabi ki de Beren Saat.

Güzellik konusunda ikisi de güzel olabilir ama oyunculuk da su götürmez gerçektir ki beren farkın da farkını atar.

aynenn canımm katılıyorum tuba büyüküstün çirkin bir kadın demiyorum ama oyunculuk konusunda çok başarısız olduğunu düşünüyorum ama beren hem gerçekten çok güzel hemde oyunculuğu süper hünerleri fazla bu kızınn :lepi:

tabiki beren saat :) bayılıyorum bu hatuna ya :)

boy pos endam olarak tuba büyüküstün, yüz güzelliğinde eşitler, oyunculuk olarak da beren saat

ilk dizilerinde tuğbayı daha çok begensem de. tuba üstüne kimsei tanımasam daaaaa. ne yalan söyliyeyim beren saati daha hoş buluyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…