• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket oyunculuğu ve güzelliği konusunda hangisi güzel??

hangisi güzel??

• tuba büyüküstün

OY: 71 36,8%
  • beren saat

OY: 122 63,2%

• Ankete Katılan
    193
şu bi gerçek ki Beren saat güzel fakat kötü bir oyuncu ben film sektörünü elimden geldiği kadar takip ediyorum birçok kült film izledim iyi ve kötü hemen ayırmaya başladım ve bu kız kötğ oynuyor hep aynı hareketler hep aynı bakış ve mimikler mesela Tuba büyüküstündede benzer şeyler var ama o daha iyi oynuyor biraz ses tonuyla alakalı .

Gerçekten film izleyen kişiler çok çabuk anlayabilir

şu an beğendiğim hımmmm düşünürsem zor pek beğendiğim yok Meryem uzerlide iyi ama onun karakteri kötü olduğu için daha inandırıcı oluyor Nur fettahoğluda iyi oynuyo film ve dizideki karakteri bi karşılaştırma yaparsak iyi

Ikisinin de hicbir dizisini izlemedim. Takip etmem. Ama evde izlenirken denk geldim. Tugba iyi bir oyuncu degil bana gore. Beren de idare eder, oyle zor rollerde gormedigimiz icin zor oluyor iyi mi kotu mu ayirmak.

Guzellige gelince. Bence Tugba Buyukustun dunya guzeli, Allah vergisi baska bir guzelligi var. Beren Saat heryerde gorup de guzel diyebilecegimiz kizlar kadar guzel, ahim sahim guzelligi yok.

tubayı güzelde bulamıyorum, oyunculuğunu da sevmiyorum. nedense hiç sevemedim o kadını, çok soğuk antipatik gelir bana.

beren saat türkiye'deki birçok dizi oyuncusuna göre çok önde. çok iyi yetiştirdi kendisini

bende tabiki beren saat derim çünkü her role girebildiğini düşünüyorum her rolünde hakkını verdiğine inanıyorum.tuba büyüküstün çok güzel bi bayan fakat bana her dizide her filmde aynı kadını oynuyomuş gibi geliyo mimikleri tepkileri falan değişmiyo hiç.

Back