Canım daha kendini temizleyemiyordur o. Tuvaletini yaptıktan sonra hemen bak arkasına ıslak mendille temizle. Ben Badem küçükken öyle yapıyordum. Birde tüylerine yapışmasın diye arka kısımda ki uzun tüyleri kesmiştim rahat etmişti. Küçük kızımda problem şöyle yaşamadım sağolsun Badem onu temizleyip duruyorsırnaşık şeyBen hiç yıkamadım. Yıkamayıda aslında düşünmüyorum. Ticari amaçla satıldığını düşünürsek zararlı ürünlerinde rahatça satılabileceğini düşündüm ben. a.s.
Canlarım, yine ben... Benim Tedi halen tam olarak düzelemedi. Tam olarak ishal değil sanırım ama; hafiften cıvık gibi. Dün veterineri aradım, 1-2 güne düzelir dedi. Bu sabah kumunu temizlerken fark ettim, kakasının üzerinde hafiften bi kırmızı sıvı vardı sanki, belli belirsiz. Cumartesi aşı için veterinere gidicez zaten ama; karar veremedim, ya önemli bişiyse.:çok üzgünüm:
canım kedin mi var senin...........................Benimkiyle seyehat mümkün değil....ağlamaktan bir hal oluyor, 150 metre bile götüremiyorum panik yapıyorum onun sesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?