• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncaklarımız Minik bebişleri bekliyor :))/aynı ürün 1 den fazla konuda satışa sunulamaz

Diger oyuncaklara da bakıp oyle karar vericem ama candır ve piyanoyu ayırır mısın
Merhabalar leylifer arkadaşım ilk yazan siz olduğunuz için cadır ve piyonoyu sıze ayırıyorum şimdiden hayırlı olsun bu arada özelden sormustunuz treni resimleri yukledıkten sonra kızım kardeşiyle paylaşamadıgı için fırlattık kendi otomatık gıdısı son dk bozuldu kısmet işte satıs sebebım de 2 aya yurtdısındakı evıme gecıcek olmam bu yuzden sepette bekleyeceğıne bırılerının işine yarasın istememdendi muzıgı çalıyor ışıkları yanıyor yınede isterseniz konusabilir bu durumu ve fıyatını

Ben de oyuncaklarınızla ilgileniyorum yenilerini de bekliyoruz. Elinizde fazla ergobaby ya da momcomfortbaby tarzında kanguru varsa onunla da ilgileniyorum ihtiyacımız var çünkü
Merhabalar hilal ece. Arkadasım malesef elimde cıhıcco marka kangurum var onuda suan oğluma kullanmaktayım keske yardımcınolabılseydım baska ilgilendiklerin için tekrar gorusebiliriz cadır ve pıyono ayırtılmıstır

Satılanlar puzleler ve anahtarlık ilk kıtapımız ve puset oyuncağımız diğerleri bebişleri bekliyor ilgilenen arkadaslarıma duyrulur

K

Bir de ilk sayfadaki masanın?
Aktıvete masamız kullanmamıştır ıkı adet oyuncak almak zorunda oldugumuz için bu hıc kullanılmadı yurtdısından alındı ıngılızce ıspanyolca seslıdır havyanlar rakamlar ve muzıkler calar fıyat 35 tl canım tren ise bugun kızım fırlattı ve malesef onceden yuruyordu yatak üstünde bile gıderdi ama malesef bu özelliğimizi kaybettık o yuzden bu sekılde alan olursa uygun fıyata vereceğim

image.jpg
image.jpg

Back
X