Bebek İkinci El Oyuncaklar yükleyeceğim pıtırcıklara

şişman inek kraft tl
titreşimli üçlü dişlik 6 tl
mama sandalyesi oyuncağı 7 tl

İlk sayfadaki ayakkabi haric oyuncaklar ve sonra ekledigintum cingirak ve dislikler hepsi son ne olur birde bendeki urunlere goz atabilirmisin tskaslik vsrmi diye gerci benimki kiz seninki kac aylik ne tur urunlerle takas dusunuyosun.iyi geceler

İlk sayfadaki ayakkabi haric oyuncaklar ve sonra ekledigintum cingirak ve dislikler hepsi son ne olur birde bendeki urunlere goz atabilirmisin tskaslik vsrmi diye gerci benimki kiz seninki kac aylik ne tur urunlerle takas dusunuyosun.iyi geceler

canım sayfana bakar dönüş yaparım
ürünlerine baktım erkek olanlar var ve hepsine bayıldım ama küçükler ya
benim oğlan 11 aylık olacak ama istersen fiyat çıkarayım sana diğer oyuncaklarla

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sayfana bakar dönüş yaparım
ürünlerine baktım erkek olanlar var ve hepsine bayıldım ama küçükler ya
benim oğlan 11 aylık olacak ama istersen fiyat çıkarayım sana diğer oyuncaklarla

ufffff uzun uzun yadım meğer sayfam açık değilmiş gitti yazdıklarım:
buradakiler şişman inek yazmamışım diğer tarafa yazmışım 5 tl toplam 18 tutuyo
sayfamdaki eski oyuncaklar 15 tutuyo toplam 33 tl
chicco bez araba görselliği var özelliği yok
fisher price dişlik kocaman gülen yüzü var asılabilir
emekleme yardımcı büyükçe sayılır içi çıngıraklı emeklemeye yardımcı pıt pıt peşinden gidiyo bebiş
dinazor antibakteriyel içi dolgulu
bir de resimde omayan çıngırak ama bu bayağa çıngırdıyo hediye:)

Canim simdi bu fiyat tam olarak hangi oyuncaklar icin ben 1.sayfadaki ayakkabi haric 3 tanezannedersem oyuncak var.4.sayfadaki fil ve diger oyunaklar birde son sayfadaki dislik olan grubun hepsi dogrumudur bunlarin hepsimi dedigin fiyat.yanlis olmasin ben bunlari istiyorum uygun bisey yaparsan toplu alacagim.grsrz.

canım ayakkabı hediyeli oyuncakları ve son eklediklerimi hesapladım ben laptop takaslandı egzersiz duruyo ama benim değil 15 tl düşünürsen fil de takaslandı

canım ayakkabı hediyeli oyuncakları ve son eklediklerimi hesapladım ben laptop takaslandı egzersiz duruyo ama benim değil 15 tl düşünürsen fil de takaslandı

canım araba,anahtarlık,öıngıraklar hepsi 11 tl mavili pembeli çıngırak sana hediye..yani bunların hepsi 33 artı 11.............. 44 ediyor.

Salıncağımız çok soruluyor mailden foto da atıyorum ama lütfen olumsuz da olsa cvp veriniz bayağa uğraşıyoruz sonuçta.Almak zorunda değilsiniz tabi ki
ama en azından vazgeçtim derseniz daha hoş olcak.sALINCAĞIMIZ BALKONDA KAPALI DURUYOR FOTO NET ÇIKMAMIŞ ÜŞENİP TEKRAR ÇEKEMEDİM.MAİL ATARIM AMA İST ANADOLU YAKASI

Salıncak 50 tlye satıldı

satştaki oyuncaklar:KRaft şişman inek 5 tl
bandigo dişlik 6 tl
mama sandalye oyuncağı 8tl

Eklentiler

• $10330507_694254020620766_8961525354341529702_n.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $10353130_694253933954108_5707046563874089411_n.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $Oyuncak_566530.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 75
Teveden yeni oyuncsklar var yüklenecek
ilgilrnrn varsa.boşuna yorulmayayım:)
ilgilenene en özrl bir şekilde herzaman olduğu gibi dürüstçe ilgilenirim detaylı anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…