- Konu Sahibi masalindunyasi
Fil satıldı mı takas düşünür müsünüz???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır satılmadı tabi düşünürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fil satıldı mı takas düşünür müsünüz???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şişman inek kraft tl
titreşimli üçlü dişlik 6 tl
mama sandalyesi oyuncağı 7 tl
İlk sayfadaki ayakkabi haric oyuncaklar ve sonra ekledigintum cingirak ve dislikler hepsi son ne olur birde bendeki urunlere goz atabilirmisin tskaslik vsrmi diye gerci benimki kiz seninki kac aylik ne tur urunlerle takas dusunuyosun.iyi geceler
canım sayfana bakar dönüş yaparım
ürünlerine baktım erkek olanlar var ve hepsine bayıldım ama küçükler ya
benim oğlan 11 aylık olacak ama istersen fiyat çıkarayım sana diğer oyuncaklarla
ufffff uzun uzun yadım meğer sayfam açık değilmiş gitti yazdıklarım:
buradakiler şişman inek yazmamışım diğer tarafa yazmışım 5 tl toplam 18 tutuyo
sayfamdaki eski oyuncaklar 15 tutuyo toplam 33 tl
chicco bez araba görselliği var özelliği yok
fisher price dişlik kocaman gülen yüzü var asılabilir
emekleme yardımcı büyükçe sayılır içi çıngıraklı emeklemeye yardımcı pıt pıt peşinden gidiyo bebiş
dinazor antibakteriyel içi dolgulu
bir de resimde omayan çıngırak ama bu bayağa çıngırdıyo hediye:)
Canim simdi bu fiyat tam olarak hangi oyuncaklar icin ben 1.sayfadaki ayakkabi haric 3 tanezannedersem oyuncak var.4.sayfadaki fil ve diger oyunaklar birde son sayfadaki dislik olan grubun hepsi dogrumudur bunlarin hepsimi dedigin fiyat.yanlis olmasin ben bunlari istiyorum uygun bisey yaparsan toplu alacagim.grsrz.
canım ayakkabı hediyeli oyuncakları ve son eklediklerimi hesapladım ben laptop takaslandı egzersiz duruyo ama benim değil 15 tl düşünürsen fil de takaslandı
Salıncak 50 tlye satıldıSalıncağımız çok soruluyor mailden foto da atıyorum ama lütfen olumsuz da olsa cvp veriniz bayağa uğraşıyoruz sonuçta.Almak zorunda değilsiniz tabi ki
ama en azından vazgeçtim derseniz daha hoş olcak.sALINCAĞIMIZ BALKONDA KAPALI DURUYOR FOTO NET ÇIKMAMIŞ ÜŞENİP TEKRAR ÇEKEMEDİM.MAİL ATARIM AMA İST ANADOLU YAKASI
Yürüteç sayıldı.mama sandslyesi satıştaMamalove yürüteç 50 tl son fiyat ççnkü az kullanıldı,ümraniye elden teslim.
cnm aslında yükledim giyim bölümüne yine ekliyim7.ci aydan sonra oynayacak oyuncaklar varsa ilgilenirim
12 tl pusete yatsğa tskılsbilircnm aslında yükledim giyim bölümüne yine ekliyim
eğitici fısher price kitsp 15 tl12 tl pusete yatsğa tskılsbilir