• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncaklar yükleyeceğim pıtırcıklara

canım sanırım göremedin bugün satıştan kaldırıldığını yazdım arabanın....eğer satışta olsaydı tabi ki seninle takas yapardım inşallah beğendiğin başka şeyler
olursa yaparız takasımızı,hayırlı satışlar canım benim.

:50: bu ilk arabam bana nasip olmıcak galiba ne zaman almaya niyet etsem bişey çıkıyo :43: teşekkür ederim canm sana da hayırlı satışlar ilk sayfadaki oyuncakların özellikleri nedir

:50: bu ilk arabam bana nasip olmıcak galiba ne zaman almaya niyet etsem bişey çıkıyo :43: teşekkür ederim canm sana da hayırlı satışlar ilk sayfadaki oyuncakların özellikleri nedir

En baştaki egzersiz oyuncağı arkadaşıma ait bebek altına yatıp uzanıyo fln,oynuyo....diğer gruptakile chicco araba bezden özelliği yok fisher price dişlik gülen surat figürlü,plaskol antibakteriyel dinazor ayakkabı hediyedir bunlarla 17/18 no uyarsa sana hepsi 20 tl egzersiz 15 tl indirimli o da

En baştaki egzersiz oyuncağı arkadaşıma ait bebek altına yatıp uzanıyo fln,oynuyo....diğer gruptakile chicco araba bezden özelliği yok fisher price dişlik gülen surat figürlü,plaskol antibakteriyel dinazor ayakkabı hediyedir bunlarla 17/18 no uyarsa sana hepsi 20 tl egzersiz 15 tl indirimli o da

teşekkür ederim canm oğlum 1 yaşında bize daha aktiviteli oyuncaklar lazm teşekkür ederim açıklaman için :16: hayırlı satışlar

17/18 no ayakkabı da hediyesi hepsi 20tl

Ayakabı takaslandı oyuncaklar duruyo
Fil kulakları hışırtılı,patisi ötüyo,yıldız dişliği var,aynası var çevirme el becerileri için aparatı var çook eğlencelive sadece 13 tl
öıngıraklar 2 tl
fisher price çıngırak 5 tl
anahtarlıklı dişlik 2 tl
araba 2 tl

Eklentiler

• $SAM_2586.JPG
    $SAM_2586.JPG
    123,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_2587.JPG
    $SAM_2587.JPG
    154 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_2588.JPG