- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
- Konu Sahibi masalindunyasi
Arkadaşlar ilkarabamız kullanılmıştır ve 30 tldir takas için
canm takas için ilanıma bakar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ilkarabamız kullanılmıştır ve 30 tldir takas için
canm takas için ilanıma bakar mısın
canım sanırım göremedin bugün satıştan kaldırıldığını yazdım arabanın....eğer satışta olsaydı tabi ki seninle takas yapardım inşallah beğendiğin başka şeyler
olursa yaparız takasımızı,hayırlı satışlar canım benim.
bu ilk arabam bana nasip olmıcak galiba ne zaman almaya niyet etsem bişey çıkıyo
teşekkür ederim canm sana da hayırlı satışlar ilk sayfadaki oyuncakların özellikleri nedir
En baştaki egzersiz oyuncağı arkadaşıma ait bebek altına yatıp uzanıyo fln,oynuyo....diğer gruptakile chicco araba bezden özelliği yok fisher price dişlik gülen surat figürlü,plaskol antibakteriyel dinazor ayakkabı hediyedir bunlarla 17/18 no uyarsa sana hepsi 20 tl egzersiz 15 tl indirimli o da
teşekkür ederim canm oğlum 1 yaşında bize daha aktiviteli oyuncaklar lazm teşekkür ederim açıklaman içinhayırlı satışlar
teşekkür ederim cnm![]()
İnşallah biz de hayırlısıyla görsek şu 1 yaşları ,kimbilir pat pat yürümeye başlamıştır seninki.![]()
aynen cnm yürüyor yavaş yavaş darısı başınıza inş...
Laptop ne kadar ve kaç yaş aralığı acaba?
canım satıldı o diğerleri kaldı
Tmm cnm. Hayırlı satışlar :)
17/18 no ayakkabı da hediyesi hepsi 20tl
Arkadaşım rica etti satış için 15 tl
canım senin arkadaşa yönlendireceğim onunla görüşürsün öpüyorumbu ürün için benim ürünlerimden takaslık bulursan değiştirebiliriz
canım senin arkadaşa yönlendireceğim onunla görüşürsün öpüyorum