Bebek İkinci El oyuncak süpürge arıyorm

annembenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
291
7
118
İstanbul
arkadaşlar oğlum felaket bir elektrikli süpürge hastası artık bozacak bende ona eektrikli süpürgeye benzer oyuncak arıyorum netten bir tane foto buldm ona benze birşey arıyorm şimiden teşekkürler

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 290
arkadaşlar oğlum felaket bir elektrikli süpürge hastası artık bozacak bende ona eektrikli süpürgeye benzer oyuncak arıyorum netten bir tane foto buldm ona benze birşey arıyorm şimiden teşekkürler
bende ikitane var cnm biri kirmizi elc nin digeri senin fotodakine benziyo markasina bakmasim ama hortum baglqnti yerleri bantla yapisik cunki velet parcalari sokup cikariuor digerinind3 baglanti yerlerini bantladim gikariyor cunki ikiside ufak kopukleri cekiyor supurge sesi cikariyor istersen fotoda yuklerim 25 tlde fiyati olur.

resim yükleyebilirmisinzi acaba irde siz kaç almıştınızbu süpürgeyi

Canim buraya yazinca bi arkadas digerini satin aldi bu kaldi 79 tl alinmisti yanlis hatirlamiyorsam elc nin mothercarein markasi

Eklentiler

• $1400743177979.jpg
    $1400743177979.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 160
anladm peki bunuda aynı fiyatamı vereceksnz

Evet cnm ses cikariyor kucuk kopuk parcalarini cekiyor ev supurgesi gibi orta kismi cikarilip el sarjli supurge diyede oynayabiliyor cocuk ama benim oglum surekli o parcayi cikardigi icin bantlayip sabitledim.baska bi sikintisi yok pili azalmistir okadar ☺☺☺

Back