• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oyuncak secımı yardımm lütfen....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nevra2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
13
0
36
Diğer
aldıgımız yumusak oyuncakların ıcınden cıkan elyaf gıbı tuylerbilmiyorumkismile var zararı olur dıye dusunuyorum ama nasıl oyuncak secmelıyım..aldıgımız oyuncaklar playgro, kraf vs tescıllı markalar...bu arada bende yenı katıldım bu forumaa.s. guzel bır ortamopuyorumnanaktan...

kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama benim 3aylıkken aldığım ilk oyuncağı playskool minik kelebeğimdi..hala çok severek oynuyor..6 aylık şimdi..şimdi de TİNY LOVE GÜLEN TOP sipariş verdim bakalım nasıl olacak

ancak sımdı bakabıldım kızım hasta da... kızım 6 aylık aldıgımız oyuncakların ıcınden naylon gıbı bır seyler cıkıyor delı olucam acaba zararı olabılır dıye düşünüyorum sonuçta sürekli agzına alıyor...allah bagıslasın fazla olmadı buraya katılalı.....

playskool ve fisher price alıyoruz biz. bebeğin ayına uygun olarak çok cici oyuncaklar seçebilirsiniz.

playskool ve fisher price gibi markaların içinden ne elyaf ne de naylonumsu bir şeyler çıkmaz,eğer elinizde bu markalara ait oyuncaklar var ise (problemli) müşteri hizmetlerini arayın.

sagolunn ama cıkıyor gercektenn demenız gıbı problemlı olabılır...

bu markalara ait kızımın bir sürü peluş oyuncağı var,arada kızımın çamaşırlarıyla beraber atarım makineye yıkanırlar,o kadar yıkanmalarına rağmen bir tane bile ne naylon ip ne de elyaf çıkmıyor ...
sizdekiler hatalı üretilmiş olabilir,bu markaların müşteri hizmetlerine mail atabilir ya da telefonla şikayetinizi bildirebilirsiniz,hatalı ürünlerin yerine size yenilerini gönderebilirler.

Bizim oyuncaklarımızın bi çoğu da fisher price ve playskool marka. ve hiç bir sorun yaşamadık. Biraz pahalı olmalarına rağmen sorunsuz olmaları çok güzel...

Back