Oyun parkı,mama sandalyesı, ana kucagı,yurutec

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
oyun parkı mama sandalyesı ,yurutec,anakucagı hepsı cok az kullanılmıs olup yepyenıdır kız bebek ıcın uygundur

$Fotoğraf0575.jpg $Fotoğraf0574.jpg $Fotoğraf0571.jpg $Fotoğraf0570.jpg $Fotoğraf0568.jpg $Fotoğraf0567.jpg $Fotoğraf0566.jpg $Fotoğraf0565.jpg $Fotoğraf0564.jpg $Fotoğraf0562.jpg $Fotoğraf0559.jpg $FunPhotoBox301336s1ztozkc.jpg
resimleri koyar msn

merahaba kızlar esyaların hepsını ıcın dusundugum fiyat almıs oldugun fıyatın yarısından az 500tl.. ayrı ayrı almayı dusunen olursa msj atabılırsınız sevgiler..

merhaba bana mesaj atmışsınız ürünleriniz ile ilgili.ben bu ürünleri almayı düşünmüyorum sadece elektrikli sallanan beşik arıyorum.ilgine çok teşekkür ederim.a.e.o

ilginize teşekkür ederim ben özelden mesaj atamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım orjinal fotografını özelime atarsanız eşime de net şekilde göstermiş olurum fiyatta anlaşalım bi orta yol bulalım? kızınız güvenle kullandı mı? birde ben izmirdeyim kargo ne kadar tutar? teşekkürler

•2 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
•Çift kullanımlı ayarlanabilir ve oyuncağı çıkarılabilir müzlikli ön tepsi
•5 noktalı emniyet kemeri
•Çıkarılabilir ve silinebilir PVC kılıf
•Kilitlenebilir arka tekerlekler

Eklentiler

• $mama1.jpg
    $mama1.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 146
yürütecimiz olmasaydı zaten onunda fiyatını sorardım ben şuanda sadece mama sandalyesiyle ilgileniyorum fiyatta anlaşalım bi orta yol bulalım ürünü beğendim çünkü? birde park yatagı öğrenebilirmiyim bi arkadaşımın bebeği olucak fikir edinmek isteriz tam takım içinde mi hani uku seti yorganı teraruatları? mama sandalyesinde yapabilceğiniz bişey daha yokmu?

sevgili elamelek arkadaşımla görüştüm de bebeği erkekmiş :) öyle olunca kaldı yani ama fiyat uygun park yatak için.. aslında mama sandalyesşine de fiyatın güzel ama şuan malum büyüyor bebeğim daha çogalıyor ihtiyaçlar eşim pek yanaşmıyor evimde küçük olduğu için nereye koycaz diyip duruyor teşekkür ederim zaman ayırdınız hayırlısı olsun yine de durum ne gösterir bilinmez gerçi benim kızım fazlasıyla iştahsız yatarak bile zor yediriyoruz tüm gün aç neredeyse oturarak nasıl yer diye düşünüp istemiştim.. zamanınızı ayırdınız teşekkür ederim..

sevgili elamelek arkadaşımla görüştüm de bebeği erkekmiş :) öyle olunca kaldı yani ama fiyat uygun park yatak için.. aslında mama sandalyesşine de fiyatın güzel ama şuan malum büyüyor bebeğim daha çogalıyor ihtiyaçlar eşim pek yanaşmıyor evimde küçük olduğu için nereye koycaz diyip duruyor teşekkür ederim zaman ayırdınız hayırlısı olsun yine de durum ne gösterir bilinmez gerçi benim kızım fazlasıyla iştahsız yatarak bile zor yediriyoruz tüm gün aç neredeyse oturarak nasıl yer diye düşünüp istemiştim.. zamanınızı ayırdınız teşekkür ederim..

şuan mama sandalyesi ve oto koltuğuna ihtiyacım var fiyatları yazarsanız sevinirim. tabi henüz birine satmadıysanız

kızlar benimde chicco magic mama sandalyem var yepyeni sayılır 275 e aldım..0 aydan itibaren kullanılabiliyor $oyunca000616917000.jpg

Polly Magic, 3 farklı kullanım şekli ile, bebeğin doğumundan 3 yaşına gelinceye kadar, evdeki çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir üründür. Bebeğin doğumundan altıncı aya kadar, yeni doğmuş bebeğe rahatlık ve memnuniyeti garantileyen yükseltici yastığı ve onu hareketlendiren, oyalayan eğlenceli ve renkli oyuncağı ile rahat bir ana kucağıdır. Alışılmış diğer ana kucaklarına göre , oturma bölümü, anne ile bebeğin ideal bakış açısında olmasını sağlayan 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir. Bebeğin, daima annenin gözü önünde olmasını sağlar. 6 aydan 12. aya kadar, bebeğin sütten kesildiği o hassas dönemlerde, ona eşlik eden bir mama sandalyesidir. 1 yaştan 3 yaşa kadar da bebeğin güven ve rahatlık içinde ailesi ile masada yemek yemesini sağlayan bir sandalye olarak kullanılabilir. Gün boyunca ideal pozisyonlar sağlayan altı değişik yüksekliği ile rahat oturma bölümü ve üç değişik pozisyona ayarlanabilen sırt kısmı bulunur. Oyuncak bebek ile beraber büyür. Yumuşak diş kaşıyıcı, bebeğin hassas diş çıkarma döneminde rahatlamasını sağlar. Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir. Kapatıldığında çok az yer kaplayan yapısıyla herhangi bir köşeye konulabilir. Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepete sahiptir.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım özelden düşündüğünü yaz istersen..ama chico mağazasına gidip sor..300 küsürdür fiyatı ..nettende bak istersen....

beşikte değil bundada yatırabilirsin..pedi var iki üç kat tam yatar pozisyonda oyuncakları öndeki ses çıkarıyor..:KK49:sağlamlığı on çocuk eskitemez..

X