- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Hergun gorusebilecehi arkadas yok.malesef..napicami bilmiyorum suan uyudu ve benn okdar mutluyjm ki kafa dinlicem diyeO yaştaki çocuğun oyun oynamak istemesi normal. Dışarıda enerjisini atabilseydi( kreş arkadaş vs) sizi bu kadar yormazdi. Bütün gün evde olduğu için sizinle ilgileniyor. Dikkatini çizgi filmlere vs. çekebilirsiniz ancak bir arkadaş bulsa ne güzel olurdu.
Cikariuorum hergun sokaktayiz artik utaniyorum kendime aciyorum yaHergun disari cikarin mutlaka enerjisini atsin cocuk o da parayla degil ya
Aylik 250.tl aidat...diger masraflar haric ...durumumu yok canm oyun icin boyle ekstra bir maddi durumda degiliz yoksa ben hic dusunmeden verirdimdevlet kreşlerini düşündünüzmü?daha uygun olabilir
o yaştaki tüm çocuklar oyun ister ve arkadaşı yoksa sizden bekler
oyun için kardeş yapılmaz neticede kardeşi oyun yaşına gelene kadar daha zor olacak sizin için
Ben bunu hic.bilmiyordum.hemen yarin belediyeyi aricam.insalah vardir biraz uzak.ama vallahi usenmeden gotururum hafta sa 2 kere gitse yeter ona belkideHangi ildesiniz bilmiyorum ama ucretsiz belediyenin oyun etkinlik gruplari oluyo oralara da goturebilirsiniz.
Cikariuorum hergun sokaktayiz artik utaniyorum kendime aciyorum ya
Allah kolaylık versin size.bu durumdayken ikinci bebek çok daha zorlar sizi.biraz çıkın dolaşın akranı olanların,oynayabileceği çocukların yanına gidin komşu akraba gibiAylik 250.tl aidat...diger masraflar haric ...durumumu yok canm oyun icin boyle ekstra bir maddi durumda degiliz yoksa ben hic dusunmeden verirdim
Belediyelerin kini hemen yarin arastiricam canimMerhaba. Maddi imkansizlik varsa ikinci cocugu dusunmeyin isterseniz. Devletin ana okullari var. Baktiniz mi fiyatlarina? Cüzi rakamlar olmali. Ya da belediyelerin cocuk bakimevleri ya da oyun gruplari var. Kaymakamlik egitim yardimi yapiyor. Iyi arastirin. Allah kolaylik versin.
Aylık 250 lira veremiyorsanız 2. çocuğa da bakamazsınız.Aylik 250.tl aidat...diger masraflar haric ...durumumu yok canm oyun icin boyle ekstra bir maddi durumda degiliz yoksa ben hic dusunmeden verirdim
Zaten cok uzuluyorum bazen dayanamayip yeter oynamiyorum.artik.dedigimde acaba eksiklik.hissedermi diye...ama.hissediyor belliki benle.oynarken bi anlik.unutuyor ama.ben yemek yapinca yada kendimi dinleyince ozaman da ona uzuluyorum.hallerine...muahbet de ederiz cok.ama bilmiyorum isteOnunla güzel bir iletişim geliştirin ve sizin de işinize yarayacak oyunlar türetin. Yastıkları düzeltme oyunu, gülen suratlı omlet yapma oyunu, çamaşır makinasına kim daha çok kirli dolduracak oyunu, gibi.
Başka bir şeylerin eksikliğini yaşıyor ve bunu oyun talebiyle dışa vuruyor olabilir, belki sevgi, belki ilgi, belki yaşıt arkadaş.
Onu bu dönemde yalnız bırakmayın, eksikliğini çektiği şeyden mahrum bırakmayın; ama kaliteli ve bol konuşma / muhabbet içeren bir iletişim geliştirmeye özen gösterin. Klasik bir anne olmayın, daha sohbetkâr, daha akılcı davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?