Oyun halısı

bilgeannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
681
646
35
Merhaba hanımlar,
Bebeğim 7 aylık olmak üzere, artık hep yerde etkinlik yapıyoruz, emeklemeye de çalışıyor. Halım ince, yerler soğuk geliyor bana, bebeğimin üzerinde oynayacağı toz tutmayan, silinebilir bir oyun halısı alacağım.
Tatamiler ince geliyor, daha kalın bir şey almak istiyorum, öneriniz var mı?

Konuyu takip edeceğim :) ben de bakıyorum ama 1cm genelde kalınlıkları. Benim de halılarım ince yattığı zaman batar gibi hissediyorum önerileri okuyacağım

Konuyu takip edeceğim :) ben de bakıyorum ama 1cm genelde kalınlıkları. Benim de halılarım ince yattığı zaman batar gibi hissediyorum önerileri okuyacağım
Bir arkadaşım tummymat diye bir şey önerdi, ben beğendim alacağım. 8 bin olan bana pahalı geldi, 3 bin olanı almayı düşünüyorum. Size de yazmış olayım, buradan cevap gelmedi.

Biz geçen ay arkadaşımızın bebeğine hediye olarak şu marka aldık,çok beğendiler. Amazondan almıştık

MooieBaby's Katlanabilir Oyun Matı Oyun Halısı 150 X 200 X 1 cm​

Hem oyun matı hem de çevresit çit bakıyorum ben de. Bizim oyun matimiz 1 cm kalinlikta ve ustunde de bir oyun halisi var. Ama ben tek parça kalın bir mat ve etrafina oyun citi istiyorum. Takipteyim

Hem oyun matı hem de çevresit çit bakıyorum ben de. Bizim oyun matimiz 1 cm kalinlikta ve ustunde de bir oyun halisi var. Ama ben tek parça kalın bir mat ve etrafina oyun citi istiyorum. Takipteyim
Çit olanlar nasıl acaba hiç fikrim yok. Burada başka bir konuya yazmıştı annenin birisi, bebek çabuk sıkılıp çıkmak istiyor kullanışlı değil demişti, Max 15 dk duruyor diye yazmıştı. 10 dk dursa kârdır gerçi

Benimkini koyuyorum oyun halısına bir geliyorum koltugun yaninda
Yani biraz büyüyünce sıkılır elbet en azından ayaklanana kadar guvenli buluyourum 6 aylık bu zamanlar alacagim
4-5 ay kullanılabilir

Bu 2cm iyiymiş ya teşekkür ederim eğer 1,5 falan bulursam daha uygun fiyatlı size göndereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…