Bebek İkinci El oyun halısı ve ev için ana kucağı arıyorum

composs

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
44
20
iyi günler arkadaşlar yeğenim için uygun fiyatlı oyun halısı özellikle müzikli ve yeni doğacak bebeğim için ana kucağı arıyorum yardımcı olabilecek olan var mı? Resim yükleyerek fiyat belirtirmisiniz.

Son düzenleme:

Playgro mutlu çiftlik ışıklı sesli oyun halisi.
  • 7 farklı ses çıkaran oyuncağı eğlenceli oyun zamanı yaratır.
  • Işıkla müzik dansı, Müzik kutusunu söküp yanınızda taşıyabilirsiniz.
  • Eğlenceli çıngıraklarıyla oynayabilir.
  • Dokunma, kavrama algılarını geliştirmesine yardımcı olur.
  • Oynayarak keyifli bir bebeklik dönemi geçirir aynı zamanda algılarının gelişimine yardımcı olur.
  • Oynarken kol ve bacak kaslarını da hareketlendirir.
  • Canlı renkleri ile bebeğin ilgisini çeker, Sevimli karakterleri bulunur.
  • Çıkarılabilir kollar bebeğin oturup oynayabilmesini sağlar.
ilk günkü gibi temizdir. fiyatı 80 tl

resimler pek net değil ama kaç oyuncağından ses çıkıyor nerede oturuyorsunuz bide son fiyat mı acaba

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebekler-icin.809229/

konumda inceleyebilirsin cnm. oradaki resimler açılıyor. tepedeki günesde 2 farklı modda melodi çalıyor. İlk modda müzik devamlı çalıyor.Diğerinde ise bebek güneşe eliyle veya ayağıyla çarptığında çalmaya başlıyor.peluş oyuncağın içinden boncuk şıkırtısı geliyor. ineğin kafasına basınca sesi cıkıyor. kuzunun ıkı farklı yüzü farklı dokuda. bir yüzü yumuşak, diğer yüzünde poşet hışırtısı (bebekler poşetle oynamayı sevdiğinden genellikle ilgisini çekiyor.) geliyor. bu tarz sesler var. Bunların dışında sulu dişlik ve aynası var. bu arada balıkesirdeyim cnm. Konumda da görürsün 90 düşünüyordum. Ama son 80 e vereceğim.

özelden cevap yazdım bakabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…